هلاکت 300 داعشی در بیجی

يکشنبه 4 آبان 1393
10:34
هلاکت 300 داعشی در بیجی وزارت دفاع عراق اعلام کرد که در عملیات ارتش در بیجی، 300 تروریست داعش به هلاکت رسیدند و چند روستا نیز آزاد شد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت دفاع عراق با انتشار بیانیه ای خاطرنشان کرد: نیروهای عراقی به فرماندهی سرلشکر ستاد عبدالوهاب الساعدی، فرمانده عملیات صلاح الدین، توانستند روستاهای البوطعمه و الحجاج را آزاد کنند و بیش از 300 تروریست را به هلاکت برسانند.
در این بیانیه آمده است: نیروهای عراقی همچنین چند بمب و خودروی بمب گذاری شده را خنثی کردند. در این عملیات همچنین تعدادی از سران گروه های تروریستی از پا در آمدند.

وزارت دفاع عراق با اشاره به ادامه عملیات پاکسازی بیجی افزود: با حمایت نیروهای هوایی و نهادهای اطلاعاتی، سه خودرو بمب گذاری شده، منهدم شد. در این عملیات نیز چندین تروریست از جمله یاسر عبود المعین، فرمانده پلیس تروریستها در بیجی به هلاکت رسید.

0% ...

آخرین اخبار

پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»


تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد


قدردانی مجلس خبرگان از پیام وحدت‌بخش و امیدآفرین رهبری


نماینده حماس: رژیم صهیونیستی دشمن آشکار بشریت است


وقتی که نتانیاهو بادبادک‌های کودکان غزه را «تهدید امنیتی راهبردی» اعلام می کند+ فیلم


نشست محرمانه شورای امنیت برای تعیین تکلیف «یونیفل»