انفجار مرگبار در جرف الصخر

دوشنبه 5 آبان 1393
10:16
انفجار مرگبار در جرف الصخر انفجار یک خودروی بمبگذاری شده در شمال منطقه جرف الصخر چند کشته و مجروح بر جا گذاشت.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع امنیتی عراقی تأکید کرد که در این حمله تروریستی چند تن از نیروهای ارتش و داوطلبان مردمی کشته و یا مجروح شدند.
این منبع به شبکه عراقی سومریه نیوز گفت، این انفجار به وسیله یک خودروی نظامی صورت گرفت که سال قبل از سوی عناصر داعش به سرقت رفته بود.
"محمد العسکری" مشاور رسانه ای وزارت دفاع عراق، جمعه گذشته از آزاد سازی کامل منطقه جرف الصخر و الرویعیه در شمال استان بابل خبر داد.
"حیدر العبادی" نخست وزیر عراق و فرمانده نیروهای مسلح این کشور نیز عملیات آزاد سازی جرف الصخر را ضربه ای سنگین به گروه تروریستی داعش، و کلیدی برای آزاد سازی کل عراق توصیف کرد.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار رئیس گروه ریش‌سفیدان بین‌المللی با عراقچی


مهاجرانی: ایران با تکیه بر مردمش به ساختن، ایستادگی و دفاع از حقوق خود ادامه می‌دهد


عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت وگو کرد


بیانیه سفارت ایران در خصوص گمانه‌زنی‌های اخیر درباره پایگاه «فیرفورد»


عواقب خطرناک تشدید تنش میان روسیه و اوکراین؛ گشودن جبهه‌ای با هدف قرار دادن تأسیسات حیاتی +فیلم


یحیی سریع: سعودی‌ها 38 بار به مناطق مسکونی یمن حمله کردند


هشدار مرکز «الغد الزاهر» نسبت به توطئه آمریکا برای خارج کردن عراق از محور مقاومت


بقایی: حضور عراقچی در نیویورک تمدید نشده است


سرلشکر عبداللهی: قوای مسلح ایران و رزمندگان مقاومت به هر تهدیدی پاسخ ویرانگر می‌دهند


خبرنگار پرس تی‌وی در کرانه باختری آزاد شد