مقام سوم عربستانی‌ها در تنبلی و کم تحرکی !

دوشنبه 5 آبان 1393
10:56
مقام سوم عربستانی‌ها در تنبلی و کم تحرکی ! رسانه های سعودی از نتایج بررسی های جدید در این کشور در خصوص افزایش چاقی ابراز نگرانی کردند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، تغییرات در شیوه ها و عادات زندگی به ویژه نوع غذا و میزان فعالیت بدنی شهروندان در عربستان، این کشور را با بحران چاقی مواجه کرده است.

با وجود اینکه آمار رسمی درباره چاقی در عربستان وجود ندارد، اما در بررسی های جدید در این کشور ثابت شده است که میزان چاقی در این کشور به طور نگران کننده رو به افزایش است، تا جایی که چاقی در زنان به حدود 23.6 و در مردان به 14 درصد رسیده است.

اضافه وزن در مردان سعودی به 30.7 و زنان به 28.4 رسیده است.

ولید البکر متخصص غدد و بیماری های داخلی و مسؤول کمپین آگاهی بخشی در عربستان 2013 تاکید کرد این کشور در کم تحرکی و تنبلی سومین کشور جهان به شمار می رود.

وی افزود کویت، آمریکا و عربستان بیشترین میزان چاقی را در جهان دارند.

با بررسی جدید در شهر القصیم شامل رده های سنی مختلف، مشخص شد از بین افرادی که مورد بررسی قرار گرفته اند 30 درصد به اضافه وزن و 39,8 درصد به چاقی مبتلا هستند که به گفته متخصصان، این آمار خطرناکی است.

براساس آخرین آمارها، عربستان در فهرست چاق ترین کشورها در جایگاه 29 قرار دارد.

در این فهرست کویت در رده 9، مصر در رده 14، امارات در رده 18 و بحرین در رده 26 قرار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

طوفان الاقصی فراتر از تصور رژیم صهیونی بود؛ دفاع از جبهه مقاومت تا آزادی قدس ادامه دارد


شوک جدید جنگ با ایران برای آمریکایی‌ها؛ هزینه گرمایش خانه تا ۵۰ درصد افزایش می‌یابد


افزایش گرایش به حجاب در عصر آزادی پوشش


سخنگوی القسام: طوفان‌الاقصی دکترین امنیتی اشغالگران را در هم شکست


قالیباف: دشمن پس از ناکامی در جنگ به دنبال ناامنی در داخل کشور است


سفارت ایران در زیمبابوه همزمان با موج اعتراضات در اروپا: اگر این صحنه در ایران رخ داده بود


ماکان یک منظومه ایرانی در آسمان شد


تمرکز اصلی در رزمایش ضد تروریسم شانگهای، هم‌افزایی امنیتی است


گزارش العالم: شهر اهواز میزبان دومین جشنواره قهوه+ فیلم


آمار جنایت‌های رژیم صهیونیستی در سه سال نسل‌کشی در نوار غزه