کنترل ارتش سوریه بر مناطقی از غوطه شرقی + فیلم

چهارشنبه 7 آبان 1393
13:48
دمشق (العالم)- ارتش سوریه در ادامه عملیات خود علیه تروریستها، بر منطقه «حوش الفاره» و برخی دیگر از مناطق غوطه شرقی تسلط یافت و منطقه «میدعا» در حومه دمشق را محاصره کرد.

خبرنگار شبکه العالم گزارش داد، یگان های ارتش سوریه شرق منطقه حموریه و مزارع  روستای « بالا» در غوطه را هدف قرار دادند که در نتیجه آن 30 نفر از تروریست های گروه موسوم به «جبهه النصره» به هلاکت رسیدند.
در همین حال، نیروهای ارتش سوریه منطقه دیگری را از دست  گروه موسوم به «جیش الاسلام» در غوطه شرقی به طرف جاده «دوما» آزاد کردند.
علاوه بر منطقه حوش الفاره در غرب منطقه میدعا، ارتش توانست بر شرق منطقه الصوان و الکردی نیز تسلط یابد.
یکی از افسران ارتش سوریه در این خصوص به خبرنگار العالم گفت: نیروهای ارتش، منطقه حوش الفاره را آزاد کردند و ده ها تن از عناصر مسلح را به هلاکت رساندند و شمار دیگری را نیز دستگیر کردند.
یکی دیگر از افسران ارتش سوریه در این خصوص اظهار داشت: در پیشروی به طرف منطقه دوما پیشرفت چشمگیری به دست آمد، به گونه ای که اکنون این شهر تقریبا در محاصره ارتش قرار دارد.
به گزارش العالم، یگان های توپخانه ارتش سوریه مواضع عناصر مسلح را در شرق منطقه حموریه و غوطه هدف قرار دادند که در نتیجه آن 30 نفر از تروریست های جبهه النصره به هلاکت رسیدند.

0% ...

آخرین اخبار

وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است