108مورد تعرض به یک دخترآمریکایی در 10ساعت + ویدئو

پنج‌شنبه 8 آبان 1393
18:00
یک دختر آمریکایی، با 10 ساعت قدم زدن در نیویورک، و ثبت 108 مورد تعرض و مزاحمت خیابانی، از پدیدۀ آزار و تعرض به زنان در خیابان های آمریکا پرده برداشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "شوشانا رابرتس" لباسی کاملا معمولی و ساده به تن کرد و برای ضبط کردن "متلک پرانی های" رهگذران، دستگاه ضبط صوت بر روی دست های خود نصب کرد و سپس بدون هرگونه توجه به حرف هایی که رهگذران به او می زدند، به قدم زدن در خیابان های نیویورک پرداخت. در این میان، "راب بلیس" دوستِ شوشانا، که پیشاپیشِ او قدم می زد، در کوله پشتی خود دوربینی تعبیه کرد تا از موارد تعرض به شوشانا، فیلم برداری کند.

شوشانا در مدت 10 ساعت پیاده روی در خیابان های نیویورک، 108 بار مورد تعرض مردان رهگذر قرار گرفت، که این 10 ساعت را در 2 دقیقه خلاصه کرده و بر روی یوتیوب قرار داد. این فیلم توجه بسیاری از کاربران یوتیوب را به خود جلب کرده و در مدت دو روز، حدود 10 میلیون بازدید کننده داشته است.

این ویدئو، در چارچوب برنامه های سازمان مبارزه با پدیده تعرض و آزارجنسی زنان تحت عنوان Hollaback تهیه شده است. این سازمان را زنی به نام "امیلی می" پایه گذاری کرده است. امیلی می، همواره در ترجمۀ تعرض و آزار جنسی زنان، از مفهوم ِ هندی این اصطلاح استفاده می کند که به معنی "خشمگین کردنِ زنان" است.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: ناامنی در خلیج فارس نتیجه تجاوزگری آمریکا و اسرائیل است


سردار موسوی: عاقبت پایگاه‌هایتان را دیدیم؛ ناوهای‌تان را هم خواهیم دید


سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم


ظفرقندی: پوشش بیمه‌ای افزایش قیمت دارو باید تقویت شود


رهبر معظم انقلاب: ایران بساط سوءاستفاده‌های دشمن از تنگه هرمز را برخواهد چید


پاکستان: کانال‌های دیپلماتیک با ایران و آمریکا همچنان باز هستند


تامین ورق‌های فولادی خودروسازان تا پایان سال


۲۱ کشتی ناوگان «الصمود» توقیف شده‌اند


کاخ سفید در طرح مهار چین، روسیه و ایران شکست خورد


محسنی اژه‌ای: محاکمه سریع و عادلانه عناصر همکار دشمن با قدرت ادامه دارد