حزب الله: مسلمانان برای حمایت از مسجدالاقصی بپاخیزند

پنج‌شنبه 8 آبان 1393
19:30
حزب الله: مسلمانان برای حمایت از مسجدالاقصی بپاخیزند حزب الله لبنان از ملت های عربی و اسلامی خواست تا به طور منسجم و قاطع از ملت فلسطین و مقاومت دلاورانه آنها حمایت کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، حزب الله لبنان پنجشنبه شب در بیانیه ای اقدام نیروهای رژیم اشغالگر قدس در بستن مسجد الاقصی به روی نمازگزاران و سایر اقدامات مداوم آنها علیه این مسجد و قدس شریف را محکوم کرد.

حزب الله لبنان از ملت های عربی و اسلامی خواست تا به طور منسجم از ملت فلسطین و مقاومت دلاورانه آنها حمایت کنند.

حزب الله لبنان در این بیانیه همچنین از عملیات دلاورانه علیه یکی از چهره های تندروی صهیونیست ستایش کرد و گفت که این عملیات را بیانگر ثابت قدمی و اراده شجاعانه ملت فلسطین در دفاع از مسجد الاقصی است.

معتز حجازی مبارز فلسطینی روز گذشته به سمت "یهودا گلیک" از فعالان تندروی راستگرای صهیونیست تیراندازی کرد که به زخمی شدن او منجر شد. گلیک از مسئولان شکل موسوم به هیئت امنای "جبل الهیکل" است که از گروه های تندرو و نژادپرستِ صهیونیستی است.

0% ...

آخرین اخبار

تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است


عراقچی در گفت‌وگو با جوزف عون بر ضرورت پایان اشغال جنوب لبنان تاکید کرد


سفر رسمی خطیب‌زاده به لبنان با هدف تقویت روابط دوجانبه 


دادستان آلمان: انفجار خطوط لوله نورد استریم مصداق جنایت جنگی است


وزیر دفاع آلمان: توافق با روسیه نشان‌دهنده به بن‌بست رسیدن ترامپ است


دیدار نخست‌وزیر عراق با ولی‌عهد عربستان با محوریت تحولات منطقه


کارخانه اینتل آمریکا در اسرائیل منفجر شد