اعلام موعد همه پرسی در بحرین تا بیست روز دیگر

جمعه 9 آبان 1393
16:43
اعلام موعد همه پرسی در بحرین تا بیست روز دیگر کمیته ملی مستقل همه پرسی در بحرین اعلام کرد موعد برگزاری همه پرسی در بحرین حداکثر تا 20 روز آینده مشخص خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم ، کمیته عالی مستقل همه پرسی در بحرین درنشستی مطبوعاتی اعلام کرد: رایزنی های متعددی را با برخی از کارشناسان حقوقی انجام داده است و درجریان نظرات گروه های مردمی نماینده مردم بحرین قرار گرفته است.

کمیته عالی مستقل همه پرسی در بحرین همچنین از مشخص شدن سوال مطرح دراین همه پرسی در داخل و خارج از بحرین خبر داد و گفت: سوالی که در همه پرسی از مردم بحرین پرسیده خواهد شد،
این است که " آیا از تعیین سرنوشت خود از طریق انتخاب یک نظام سیاسی جدید در بحرین با نظارت سازمان ملل موافق هستید؟ "

کمیته عالی مستقل همه پرسی در بحرین افزود: علت مطرح شدن این سوال مشخص، مطلع شدن از خواسته های مردم بحرین است و اینکه آیا خواهان نظام سیاسی جدید با نظارت سازمان ملل هستند که قطعاً باید در پاسخ گویی به انتخاب ملت ها منصف باشد و خواسته های آنان را نادیده نگیرد و این همان چیزی است که در بندهای ثابت در منشورهای سازمان ملل و قوانین بین المللی آمده است.

این مرکز همچنین اعلام کرد: فرم های همه پرسی و صندوق های دریافت این فرم ها همانند سیستم قابل استفاده در اغلب کشورها در برگزاری همه پرسی و انتخابات رسمی است .

این مرکز همچنین از حضور کمیته ناظران مستقل در هر یک از مراکز همه پرسی با هدف تضمین عدم دخالت و جلوگیری از تحت تاثیر قرار گرفتن شرکت کنندگان در همه پرسی در این مراکز استقبال و ابراز رضایت کرد.

کمیته مستقل همه پرسی اعلام کرد: همه پرسی در داخل و خارج از بحرین انجام خواهد شد و مراکز همه پرسی در داخل بحرین و خارج از آن به طور کامل برای استقبال از حدود 250 هزار شهروند زن و مرد که مایل به شرکت درهمه پرسی هستند، آماده است.

بنا به اعلام این کمیته، کسانی که تابعیت سیاسی گرفته اند و بر خلاف اصول قانونی عمل کرده اند، حق مشارکت دراین همه پرسی ملی را ندارند.

کمیته مستقل برگزاری همه پرسی در بحرین در پایان نشست مطبوعاتی خود تاکید کرد: موعد برگزاری همه پرسی در بحرین نهایتاً تا بیست روز آینده مشخص خواهد شد و "با رای خود تصمیم بگیر" عنوان شعاری است که برای این همه پرسی درنظر گرفته شده است.

0% ...

آخرین اخبار

موج ۴۴ وعده صادق ۴ با شلیک موشک و پهپادهای نقطه‌زن


سپاه: سربازان آمریکایی منطقه را ترک کنند وگرنه زیر آوار دفن خواهند شد


مشخصات ۵ زیرساخت حیاتی آمریکا که می‌تواند هدف مشروع ایران شود


لبیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی


هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا در غرب عراق سقوط کرد


آغاز موج ۴۳ عملیات صادق ۴


سرلشکر عبداللهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد


اصابت موشک‌های سپاه به مقر ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


نخست وزیر هند در گفت‌وگو با پزشکیان بر صلح و دیپلماسی تاکید کرد


ترامپ تیم ملی فوتبال ایران را هم تهدید کرد