درخواست شیخِ تکفیری برای دخالت نظامی عربستان در یمن

جمعه 9 آبان 1393
17:18
درخواست شیخِ تکفیری برای دخالت نظامی عربستان در یمن یک شیخ سلفی ِتکفیری از عربستان خواست همان طور که در بحرین دخالت کرده است، در یمن نیز دخالت نظامی کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "خالد الوصابی" گفت: عربستان سعودی، همان طور که در بحرین دخالت کرد، در یمن نیز باید با نیروهای سپر جزیره به جنگ انصار الله بیاید.

به نوشته پایگاه خبری "صوت المنامه" این شیخ تکفیری تعهد کرد که اعضای جنبش انصار الله را محاکمه کند.

این در حالی است که به گفته منابع امنیتی یمنی، کمیته های مردمی وابسته به جنبش انصار الله، موفق شده اند مهم ترین مخفیگاههای عناصر القاعدۀ یمن را که از حمایت عربستان سعودی برخوردار است، تصرف کنند.

بر پایه این گزارش، نیروهای انصار الله، پس از درگیری های شدید با عناصر القاعده در استان البیضاء در مرکز یمن، مناطق المناسح، وسیله الجراح و الخبزه را از چنگ القاعده آزاد کنند. این اماکن، مراکز ِ اصلی عناصر گروهک ِ انصار الشریعه وابسته به سازمان القاعده در جزیرة العرب بودند.

در این میان، جنگنده های یمنی، شماری از پایگاه های القاعده و قبایلی که با آن ها هم پیمان هستند را در مناطق استان البیضاء هدف قرار دادند.

26

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان با وزیر امور خارجه دیدار کرد


بیانیه هیات دولت در پاسداشت رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی


رئیس قوه قضاییه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


رایزنی وزیران خارجه قطر و کویت در باره تحولات منطقه


​​​​​​​شمار قربانیان سیل در نپال از مرز 626 نفر گذشت


روزنامه لوموند: فعالیت بنادر اصلی اوکراین با تشدید حملات روسیه مختل شده است


ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏