آزمایش موشک قاره‌پیمای جدید روسیه

شنبه 10 آبان 1393
16:37
آزمایش موشک قاره‌پیمای جدید روسیه روسیه روز شنبه از آزمایش یک فروند موشک بالستیک (قاره پیمای Topol-M) توسط نیروهای نظامی این کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، خبرگزاری "ایتارتاس" با اعلام این خبر افزود: نیروهای موشکی راهبردی روسیه موسوم به "SMT" یک فروند موشک بالستیک از نوع Topol-M را از پایگاه "پلستسک" واقع در شمال شرق روسیه پرتاب کردند.

همچنین براساس گزارش شبکه راشا تودی، کلاهک جنگی این موشک به هدفی واقع در شبه جزیره کامچاتکا، واقع در شرق دور روسیه در منطقه اقیانوس آرام اصابت کرد.

موشک بالستیک 'Topol-M تازه ترین نوع موشک های بین قاره ای ساخت روسیه پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق است که سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ( ناتو) ، آن را به نام SS-27 می شناسد و برد نهایی آن 11 هزار کیلومتر است.

پرتاب این موشک به دو حالت از طریق حمل بر روی خودرو ویژه و یا از داخل سیلو زمینی انجام می شود.

0% ...

آخرین اخبار

تنگه هرمز؛ آنگاه که دریانوردی به نبردی بر سر نفوذ تبدیل می‌شود


پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند


مهندسی حاکمیت؛ بازتعریف قواعد منازعه در نبرد روایت‌ها


غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان درباره ترتیبات تنگه هرمز در آستانه نهایی شدن است


پایان دوران یکه‌تازی؛ واشنگتن میان مدیریت بحران و خروج آبرومندانه


اصرار نتانیاهو بر اشغالگری: هرگز اجازه تشکیل کشور فلسطین را نمی‌دهیم


عصبانیت ترامپ از پیروزی نامزد حامی فلسطین در میشیگان


حشدالشعبی هر گونه درگیری در شهر سامراء را تکذیب کرد


شهباز شریف: پاکستان به تلاش‌های خود برای صلح در منطقه ادامه می دهد


۴ نفر زخمی در حادثه چاقوکشی در لندن