ادامه حملات آل خلیفه به نمادهای عاشورایی در بحرین

دوشنبه 12 آبان 1393
14:01
ادامه حملات آل خلیفه به نمادهای عاشورایی در بحرین نیروهای رژیم آل خلیفه همچنان در حال تعرض به نمادهای عاشورایی و برداشتن پرچم های عزاداری از خیابانهای مناطق مختلف بحرین هستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مزدوران آل خلیفه برای چندمین بار در منطقه بوری، المعامیر، صدد، الدراز، اسکان، عالی و سایر نقاط اقدام به جمع آوری نشانه های عزاداری و عاشورا کرده اند.

یک ویدیوی منتشر شده از نیروهای امنیتی بحرین نشان می دهد که آنها برای سوزاندن یک پرچم عاشورایی ستونی از دود در منطقه "صدد" ایجاد کرده اند.

نیروهای آل خلیفه، در ساعات اولیه صبح بدون داشتن هیچ سند قانونی، حقوقی و یا مجوزی از قوه قضاییه، به برداشتن پرچم ها و نمادهای ماه محرم پرداختند.

بحرینیها با ابراز نارضایتی و خشم خود، این اقدامات را توهین آشکار و برنامه ریزی شده به احیای مراسم حسینی می دانند.

نیروهای آل خلیفه اعتراضهای مردم را با حمله به آنان و شلیک گلوله های گاز و ساچمه ای پاسخ دادند.

اداره آزادی های دینی در دیده بان حقوق بشر بحرین تاکید کرد حمله به نمادهای عاشورایی در 15 منطقه بحرین رخ داده که این امر بیانگر دروغ بودن ادعای رژیم حاکم مبنی بر احترام به آزادی های دینی مردم است.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد