جزئیاتی درباره حمله تروریستی به عزاداران حسینی در عربستان

چهارشنبه 14 آبان 1393
09:49
جزئیاتی درباره حمله تروریستی به عزاداران حسینی در عربستان یکی از بازماندگان حمله به عزاداران حسینی در روستای الدالوه شهر الاحساء در شرق عربستان جزئیاتی را در باره این حمله تروریستی بازگو کرد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، شیخ یاسین بن حسین التریکی در تشریح جزئیات این حمله تروریستی گفت:

دو خودروی ناشناس یکی نزدیک مجلس عزاداری زنان و دیگری نزدیک مجلس عزاداری مردان متوقف شد؛ و افراد نقابدار از خودروها پیاده شدند.

وی افزود: اهالی روستای الدالوه همدیگر را می شناسند و تاکنون این دو خودرو و سرنشینان آن را ندیده بودند.

التریکی ادامه داد: ناگهان صدای تیراندازی شنیده شد؛ یک مرد بلند قامت و ناشناس را دیدم که با سرعت سوار خودرویی شد که دو نفر نقابدار در آن نشسته بودند.  این سه نفر متوجه شدند که من آنها را زیر نظر دارم و یکی از آنها تفنگش را به سوی من نشانه گرفت و  تیراندازی کرد.

التریکی گفت: ناگهان احساس درد شدیدی در یکی از پاهایم کردم و به زمین افتادم و آنها با خودروی خود به سوی مردم حرکت کردند، و من نیز فوراً با عزادارن تماس گرفتم ولی متأسفانه فاصله افراد نقابدار با مجالس عزا نزدیک بود و نقابداران پس از اجرای نقشه خود فرار کردند .
من خود را به سختی به مجالس عزا رساندم و دیدم که عده ای غرق خون هستند.

بر اساس بیانیه وزارت کشور عربستان، شامگاه دوشنبه در حمله مسلحانه به عزاداران حسینی در شرق این کشور، 8 نفر شهید و 12 تن دیگر مجروح شدند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه قطر با پزشکیان دیدار کرد


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم