با رسیدن جمهوریخواهان به اکثریت؛

روزهای سخت اوباما آغاز شد

چهارشنبه 14 آبان 1393
10:45
روزهای سخت اوباما آغاز شد در حالی که دور دوم ریاست جمهوری باراک اوباما به نیمه رسیده است، نتایج انتخابات میان دوره ای کنگره این کشور که با شکست حزب اوباما همراه بوده است، نشان می دهد وی در 2 سال آتی با مشکلات بسیاری در کنگره مواجه خواهد بود.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، نتایج انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا که با پیروزی جمهوری خواهان همراه بوده است، نشان دهنده شكست سياست هاي اوباما و تسلط حزب رقیب بر کنگره آمریکا است.

گزارش های منتشر شده حاکی از آن است که جمهوری خواهان در انتخابات میان دوره ای سنای این کشور اکثریت را به دست آوردند، نتیجه ای که یک ضربه به دموکرات ها محسوب می شود. جمهوری خواهان با پیروزی در ایالت های کارولینای شمالی و آیوآ توانستند دست کم 7 کرسی را از آن خود کنند تا بدین ترتیب با52 کرسی در سنا اکثریت را به دست آورند.

جمهوری خواهان همچنین در آستانه گسترش استیلای خود بر مجلس نمایندگان آمریکا هستند.جمهوری خواهان با کنترل بر سنا و مجلس نمایندگان آمریکا برای نخستین بار از سال 2006 ، دو سال پایانی ریاست جمهوری باراک اوباما را با دشواری هایی همراه خواهند کرد.

پیش بینی می شود جمهوری خواهان 245 کرسی از 435 کرسی مجلس نمایندگان را از آن خود کنند.

پيروزي جمهوري خواهان سبب خواهد شد كه آنها در مجلس سنا مانع از اجرايي شدن تصميم هاي رئيس جمهور شوند.

بسياري از تحليلگران و ناظران سياسي بر اين نظرند كه علت پيروزي جمهوري خواهان در اين انتخابات سياست هاي باراك اوباما رئيس جمهور آمريكا است كه اقتصاد آمريكا را با مشكلات زيادي مواجه كرده است.

شبکه سي ان ان در گزارشي درخصوص نتايج انتخابات اعلام كرد جمهوري خواهان در آستانه پيروزي بزرگي هستند كه امكان تسلط آنها را بر كنگره فراهم مي كند و اين امر سبب مي شود كه آنها زمام اجراي بسياري از امور و تصميم گیری ها را به دست گيرند.

دمكرات ها بهاي كاهش محبوبيت باراك اوباما را در اين انتخابات مي دهند و در نتيجه اوباما مجبور به تعامل با كنگره اي خواهد شد كه با برخی تصمیمگیری هایش مخالفت خواهد کرد.

اوباما قرار است امروز درباره نتايج انتخابات با مردم سخن بگويد.

 

0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی