پوتین برای دومین بار اوباما را پشت سر گذاشت

چهارشنبه 14 آبان 1393
22:03
پوتین برای دومین بار اوباما را پشت سر گذاشت مجله آمریکایی "فوربس" با انتشار گزارشی نوشت: ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه، برای دومین سال متوالی باراک اوباما را شکست داد و مقام نخست با نفوذترین فرد جهان را از آن خود کرد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از نشریه "الحیات"، پوتین در سالی صدرنشین لیست مجله فوربس شده که روسیه شبه جزیره کریمه را ضمیمه خود کرده، ناآرامی های اوکراین به اوج رسیده و مسکو و پکن توافقنامه ساخت خط لوله گاز چند میلیارد دلاری امضا کرده اند که مجله فوربس آن را بزرگ ترین پروژه جهان توصیف کرده است.

به این ترتیب باراک اوباما در دوران ریاست جمهوری خود تا کنون دو بار در مقابل پوتین و یک بار در مقابل "شی جین پینگ" رییس جمهور چین شکست خورده است.

مجله آمریکای فوربس در لیستی 72 نفره از با نفوذ ترین افراد جهان، پوتین را در مرتبه نخست، اوباما را در مرتبه دوم و شی جین پینگ، رییس جمهور چین، را در مرتبه سوم قرار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: شکست صهیونیست‌ها در سه جنگ به خاطر پایداری مردم بود


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم