ویدیو ؛ "زبان" صدام در بستر مرگ می‌گرید

شنبه 17 آبان 1393
18:47
العالم - اخیرا ویدئویی در فضای مجازی منتشر شده که وزیر اطلاع‌رسانی صدام رییس جمهور معدوم عراق را در بستر مرگ نشان می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد سعید الصحاف" که هنگام نام بردن از نیروهای آمریکایی در کنفرانس های مطبوعاتی خود از اصطلاح "العلوج" (بی دین) برای آنها استفاده می کرد و با این اصطلاح معروف شده بود در بستر بیماری است و وضعیت جسمانی وی بسیار وخیم است.

در ویدئویی که از وی منتشر شده، همسرش در حال صحبت با اوست و الصحاف نیز با مرگ دست و پنجه نرم می کند.

الصحاف که وزیر اطلاع رسانی در دوره دیکتاتور معدوم عراق بود و "زبان صدام" لقب گرفته بود هنگام سقوط بغداد به دست نیروهای اشغالگر آمریکایی، 74 سال داشت و به امارات متحده عربی گریخت.

وی از آن زمان که صحنه هایی از ورودش به امارات در تلویزیون ابوظبی پخش شد، دیگر در رسانه ها ظاهر نشده بود.

صحاف که به دلیل اعتماد به نفس کاذب تا لحظات آخر و ارائه گزارش های مبالغه آمیز از "پایداری" ارتش صدام در برابر آمریکا به شهرت رسید، تا چند سال در این مورد ضرب المثل بود و مبالغه های رسانه ای را به سخنان وی تشبیه می کردند.

0% ...

آخرین اخبار

هلی برن نظامیان صهیونیستی در دره بقاع ناکام ماند


هجوم گسترده پهپادی نیروی دریایی به پایگاه های آمریکایی و اراضی اشغالی


وزارت خارجه ایران در پاسخ به دبیر کل سازمان ملل: بیاید بی طرف باشیم


حمله پهپادی و آتش سوزی گسترده تاسیسات شرکت‌های آمریکایی در بصره


کابوس اسرائیل: احتمال ورود زمینی حزب‌الله لبنان به الجلیل


پزشکیان در تماس تلفنی پوتین:  مسیر ما دفاع مقتدرانه از تمامیت ارضی و صلح پایدار است 


موشک‌های سوخت جامد و مایع نسل جدید سپاه در موج بیست‌‌وسوم وعده صادق4


سردار شکارچی: کاری می‌کنیم آمریکا هوس تجاوز به کشور دیگری نکند


آیت‌الله آملی لاریجانی: رهبر شهید انقلاب، نماد معنویت و استقامت بود


حمله موشکی نیروی‌دریایی‌ارتش به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن