کشف سامانه ارتباطی داعش در شمال بابل

دوشنبه 19 آبان 1393
11:15
کشف سامانه ارتباطی داعش در شمال بابل منابع عراقی از کشف سامانه ارتباطی گروه تروریستی داعش در منطقه جرف النصر در شمال بابل خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع مسؤول در اداره امنیت ملی استان بابل گفت نیروهای ارتش با کمک نیروهای سازمان اطلاعات کربلا موفق شدند سامانه ارتباطی کاملی را در منطقه الهیاکل جرف الصخر (35 کیلومتری شمال بابل) کشف کنند که عناصر گروه داعش از آن استفاده می کردند.

وی به شبکه سومریه نیوز تأکید کرد که نیروها عراقی همچنین در این منطقه انبار مهماتی کشف کردند که عناصر داعش در آن بمب، موشک های ضد تانک و هواپیما در زیر زمین نگهداری می کردند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود این سامانه ارتباطی و انبار مهمات پس از دریافت گزارش های اطلاعاتی دقیق کشف شد.

فرماندهی عملیات بابل 30 اکتبر تاکید کرده بود برای بازگرداندن زندگی طبیعی و عادی به منطقه جرف النصر به بیش از یک سال زمان برای پاکسازی این منطقه از بمب ها نیاز است.

شورای استانداری بابل 28 اکتبر تصمیم گرفت نام منطقه جرف الصخر را به جرف النصر تغییر دهد. این شورای همچنین تصمیم گرفت به همین مناسبت بنای یادبود در میدان این منطقه نصب کند.

 

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان