صادر کنندگان اصلی تروریست به سوریه را بشناسید

سه شنبه 20 آبان 1393
11:39
صادر کنندگان اصلی تروریست به سوریه را بشناسید یک مرکز پژوهشی انگلیسی اعلام کرد که مغرب پس از تونس و عربستان سومین کشور صادرکننده تروریست به سوریه است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مرکز پژوهشی "بوی" نوشت: مغرب با وجود تدابیر شدیدی که برای جلوگیری از رفتن جوانان این کشور به سوریه و پیوستن به داعش اتخاذ کرده است، رتبه سوم جهان را در صدور تروریست به سوریه به خود اختصاص داده است.
سایت خبری "هسپرس" مغرب با انتشار این گزارش تأکید کرد، مغرب 1500 تروریست در سوریه دارد.
گزارش مزبور نشان می دهد که تونس با 3 هزار تروریست در سوریه رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

از عربستان نیز بیش از 2 هزار و 500 تروریست به سوریه رفته اند و این کشور دومین رتبه را در این زمینه داراست.
گفتنی است بیش از هزار و 400 تروریست اردنی نیز در خاک سوریه می جنگند و اردن در گزارش مرکز پژوهشی "بوی" در رتبه بعد از مغرب قرار گرفته است.
در سطح بین المللی اما در میان کشورهای غیر عربی، روسیه با بیش از 800 تروریست روسی در رتبه نخست قرار گرفته است. طبق این گزارش ترکیه نیز همین تعداد تروریست را در سوریه دارد.
فرانسه در میان کشورهای اروپایی با بیش از 700 نفر، رتبه نخست و انگلیس با حدود 500 تروریست رتبه دوم را دارد.
شمار تروریست های خارجی در سوریه و عراق به 16 هزار و 337 نفر می رسد که 2 هزار و 580 نفر از آن ها تبعه کشورهای اروپایی هستند.
شایان ذکر است که مرکز پژوهشی "بوی" در جمع آوری اطلاعاتش به گزارش های رسمی نهادهای امنیتی هر یک از کشورهای مزبور به علاوه اطلاعات ارایه شده از سرویس های امنیتی غربی تکیه کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

هوای بهاری بورس در پاییز/شاخص ۱۸ هزار واحد رشد کرد


مداخله ترامپ در انتخابات کنست از دید جامعه داخلی "اسرائیل"


توافق ایران و عراق برای اخراج یا تحویل گروه های کرد مسلح


عاصم منیر وارد تهران شد


درخشش علمی دانشگاه مراغه در سطح جهانی


اطلاعیه سپاه درباره توقف نفتکش‌های متخلف و انهدام پهپاد آمریکایی


بقائی: دوران بزن در رو تمام شده/ هیچ ضربه‌ای را بی پاسخ نمی‌گذاریم


قطر: برای پایان دادن به جنگ در منطقه با ایران و آمریکا همکاری می‌کنیم


کاریکاتور | ترامپ در حصار آب‌های نیلگون تنگه هرمز


طلای بندری هم در پاراآسیایی ناگویا ضرب شد


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز