مک‌کین: داعش پیروز می‌شود!

سه شنبه 20 آبان 1393
21:12
مک‌کین: داعش پیروز می‌شود! سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی گفت: افزایش تدریجی درگیری آمریکا در جنگ علیه داعش مرا یاد جنگ علیه ویتنام می‌اندازد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "جان مک‌کین" عضو مجلس سنای آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت: جنگی که آمریکا و ائتلاف، علیه گروه داعش به راه انداخته بر وفق مراد به پیش نمی رود و من با دیدن آن، به یاد نبرد ویتنام می‌افتم.

این سناتور جمهوری‌خواه ادامه داد: داعش پیروز می‌شود. حداقل تندروهای کم سن و سال در خاورمیانه چنین اعتقادی دارند.

وی افزود: درگیری تدریجی آمریکا در جنگ علیه داعش مرا به یاد جنگ دیگری می‌اندازند. آمریکا در جنگ ویتنام نیز به تدریج درگیری خود در آن جنگ را افزایش داد.

مک‌کین که یکی از سرسخت‌ترین مخالفان سیاست‌های خارجی "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا به شمار می‌آید، گفت: طرح دولت آمریکا علیه داعش، ما را به اهدافی که می‌خواهیم نمی رساند.

0% ...

آخرین اخبار

هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است