پاکسازی کامل بیجی در عراق

جمعه 23 آبان 1393
16:59
پاکسازی کامل بیجی در عراق وزارت دفاع عراق، روز جمعه اعلام کرد: منطقه "بیجی" در شمال تکریت، کاملا از چنگ داعش آزاد شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت دفاع روز جمعه تأکید کرد که منطقه بیجی به طور کامل از عناصر تروریست پاکسازی شد، و نیروهای عراقی همه بمب های کار گذاشته شده در این شهر را خنثی کردند.
تلویزیون رسمی عراق ظهر امروز در خبری فوری به نقل از سرتیپ ستاد "عبدالوهاب الساعدی" فرمانده عملیات صلاح الدین اعلام کرد: نیروهای امنیتی عراق، منطقه بیجی را به طور کامل آزاد کرد.
نیروهای عراقی، روز یک شنبه گذشته، سه محله از این منطقه را آزاد کرده بودند و 10 تن از عناصر تروریست داعش را در آن به هلاکت رسانده بودند و پرچم عراق را بر فراز مسجد جامع الفتاح در مرکز بیجی نصب کرده بودند.
عناصر تروریست داعش از 10 ژوئن سال جاری میلادی، استان نینوا و بخش هایی از استان الانبار را اشغال کردند و ارتش عراق، عملیات پاکسازی این مناطق را در دستور کار قرار داده است.

26

0% ...

آخرین اخبار

هشدار سازمان ملل درباره وخامت بحران آوارگی در غزه با نزدیک شدن به فصل سرد


جنگ علیه ایران؛ چرا واشنگتن و رژیم صهیونیستی در کشیدن دوبارهٔ ماشه تردید دارند؟


تأکید دادستان کل کشور بر پیگیری حقوقی و دریافت خسارات جنگ از آمریکا، اسرائیل و هم‌پیمانانشان


روز طلایی کشتی ایران در آستانه+ فیلم خلاصه رقابت ها


عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم


تظاهرات ضد دولتی؛ ۴۰ ایستگاه مترو پاریس تعطیل شد


برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا


فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز