از ترس بمب‌گذاری؛

مجلس عوام انگلستان تخلیه شد

دوشنبه 26 آبان 1393
16:36
مجلس عوام انگلستان تخلیه شد بخشی از پارلمکان انگلیس در پی وصول گزارشی مبنی بر وجود یک بستۀ مشکوک، تخلیه شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، این اقدام پس از آن صورت گرفت که اطلاعاتی مبنی بر وجود بمب در قسمتی از ساختمان مجلس عوام انگلیس واقع در وست‌مینستر لندن گزارش شد.

بنابر این گزارش، نیروهای امنیتی به سرعت بخش‌هایی از پارلمان انگلیس را خالی کردند و جستجو برای یافتن بمب آغاز شد.

پس از این حادثه تدابیر امنیتی شدیدی در مجتمع پارلمانی و اطراف آن برقرار و ایستگاه‌ مترو نزدیک به ساختمان پارلمان بسته شد و پلیس‌های موتورسوار از نزدیک شدن خودروها به محل جلوگیری کردند.

گرچه پلیس لندن در پایان اعلام کرد که بسته یافته شده خطرناک نبوده اما تدابیر شدید امنیتی و تعطیلی پارلمان نشاندهنده وجود خوف و وحشت بی‌سابقه از احتمال حملات تروریستی در پایتخت انگلیس است.

پس از آغاز حملات ائتلاف علیه داعش در سوریه و عراق تدابیر امنیتی شدیدی در انگلیس و دیگر کشورهای اروپایی به اجرا گذاشته شده است به گونه‌ای که روزانه چندین تن به اتهام همکاری با داعش دستگیر می‌شوند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار سیلاب در تهران/ بارش های سیل آسا و هشدار قرمز بارندگی برای ۵ استان


قطر: با واشنگتن برای مهار تنش‌ها در منطقه همکاری کردیم/امیدواریم توافق حاصل شود


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


حمله هوایی عربستان به بازاری در استان تعز یمن با ۳۰ شهید و دهها زخمی


انهدام پهپاد «ام کیو ۹» دشمن با پدافند ارتش


پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو