محاکمه به‌خاطر برافراشتن پرچم داعش در عروسی

دوشنبه 26 آبان 1393
18:47
محاکمه به‌خاطر برافراشتن پرچم داعش در عروسی العالم - دادستانی کل اردن، هفت تن از افراد وابسته به جریان سلفی - تکفیری را به اتهام برافراشتن پرچم سیاه داعش در یک مراسم عروسی در تابستان گذشته، برای محاکمه به دادگاه فرستاد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "موسی عبداللات" و "عبدالقادر خطیب" وکلای دفاع متهمان این پرونده اعلام کرده اند که دادستان کل اردن با استناد به قانون مبارزه با تروریسم، این هفت نفر را به تبلیغ برای گروهک تروریستی داعش و ترویج آن متهم کرده است.

به نوشته روزنامه "رای الیوم"، دستگاه های امنیتی اردن به پیگرد خود علیه افراد وابسته به جریان سلفی - تکفیری ادامه می دهند و با استناد به قانون مبارزه با تروریسم، تمام کسانی را که برای سازمان های غیرقانونی و یا تروریستی تبلیغ کنند، بازداشت می نمایند.                                            

تعداد بازداشت شدگان در اردن درخصوص تروریسم تا ماه گذشته به بیش از 128 نفر رسیده که پرونده 20 نفر از آنها با اتهامات تروریستی به دادگاه امنیتی این کشور ارسال شده است.

0% ...

آخرین اخبار

شخصیت لبنانی:توافق‌نامه چارچوب به اشغالگری اسرائیل مشروعیت می‌بخشد


زرداری: پاکستان همچنان آماده تسهیل دیپلماسی برای حل مناقشات است


اعتراضات دانش‌آموزی و نارضایتی سیاسی فراگیر در آستانه انتخابات ریاست جمهوری فرانسه +عکس


یک نفتکش در نزدیکی ساحل روسیه هدف قرار گرفت


حماس: مقاومت حق مشروع ملت فلسطین تا آزادی سرزمین و مقدسات است


رد خبر سازی های عربستان درباره تسلط بر فرودگاه و بندر المخا یمن+ فیلم


حزب الله: پیامدهای طوفان الاقصی فراتر از منطقه و آرمان فلسطین است


گزارش العالم از ایستادگی مردم لبنان در برابر بمباران‌های دشمن و آغاز برداشت زیتون +فیلم


ادعای افزایش ترافیک نفتی در هرمز؛ جنگ با خبردرمانی تمام نمی‌شود/ بازار در انتظار توافق


معاون سپاه پاسداران: دشمن در محاسبه فروپاشی ایران دچار خطای فاحش محاسباتی شد