50 عالم بحرینی انتخابات فرمایشی را تحریم کردند

جمعه 30 آبان 1393
17:07
50 عالم بحرینی انتخابات فرمایشی را تحریم کردند 50 نفر از علمای بحرینی با امضای طوماری، از تحریم انتخابات پارلمانی فرمایشی و صوری این کشور حمایت کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت جمعیت وفاق بحرین، علمای بحرینی در این طومار حمایت و پشتیبانی خود را از موضع اخیر آیت الله شیخ عیسی قاسم و علامه سید عبدالله الغریفی دو عالم دینی بارز در تحریم انتخابات پارلمانی این کشور ابراز داشتند.
این انتخابات قرار است فردا شنبه در بحرین برگزار شود و مردم، احزاب و جمعیت های مخالف آن را فرمایشی و صوری می دانند که هیچ دستاوردی به همراه نخواهد داشت.
آیت الله شیخ عیسی قاسم و علامه سید عبدالله الغریفی 18 اکتبر در بیانیه ای اعلام کردند که مردم و علمای دینی امید داشتند که انتخابات پارلمانی سرآغازی بر پایان دادن بحران طولانی مدت کشور باشد و وضعیت کشور را تغییر دهد و همگان در آن پیروز باشند اما این انتخابات به گونه ای دیگر برنامه ریزی شده و نتایج امیدبخشی از آن پیش بینی نمی شود و تنها به پیچیده تر کردن بحران منجر خواهد شد.
این دو عالم دینی بارز بحرنی افزوند که برگزاری انتخابات با این روند نه تنها مردم را به شرکت در آن ترغیب نمی کند و امید بخش نیست بلکه هشداری درباره آینده ای تاریک تر و ظالمانه تر بوده و ناامید کننده می باشد.
این بیانیه تاکید کرد که هیچ گونه توجیهی برای شرکت در انتخابات وجود ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان