نماینده عراقی: برخی عشایر درباره داعش سکوت کرده‌ا‌ند

جمعه 30 آبان 1393
22:49
نماینده عراقی: برخی عشایر درباره داعش سکوت کرده‌ا‌ند نماینده استان دیالی در پارلمان عراق، با اشاره به رشادت های اهالی مرکز و جنوب این کشور در مبارزه با تروریست های داعش در دیالی، از سکوت بعضی از عشایر در قبال جنایات داعش انتقاد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "فرات التمیمی" درمصاحبه با "سومریه نیوز" گفت: سکوت برخی عشایر در قبال جنایات داعش غیرقابل پذیرش و سوال برانگیز است.

نماینده پارلمان عراق اظهار داشت: زمان آن رسیده که عشایری که در مناطق محل درگیری حضور دارند، مواضع صریح خود را در قبال داعش اعلام کرده و یک تصمیم ملی برای مقابله با این گروه تروریستی اتخاذ کنند.

وی خاطرنشان کرد: مبارزه با گروههای تندرو یک وظیفه ملی و شرعی برای همه است و استثنا ندارد؛ از این رو عشایر دیالی نیز باید موضعی شبیه عشایر الرمادی، الضلوعیه و سایر مناطق کشور که علیه داعش قیام کردند و خونهای زیادی در این راه تقدیم کردند، اتخاذ کنند.

التمیمی ضمن ستودن موضع عشایر جنوب و مرکز عراق که در پاسخ به اوامر مرجعیت، هزاران نفر از فرزندان خود را برای پشتیبانی از نیروهای نظامی به دیالی فرستادند تاکید کرد: آنها رشادت های و فداکاری های زیادی از خود در مقابله با تروریست های داعش در تعدادی از مناطق دیالی نشان دادند و دهها شهید تقدیم کردند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد


شهادت یکی از فرماندهان کمیته‌های مقاومت فلسطین


پاراآسیایی ناگویا؛ تیم ملی پاراتکواندو ایران قهرمان شد


وزیر دفاع: هوافضای سپاه و پدافند ارتش اولویت هستند


بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی و آشوب موجود در منطقه است