درخواست عربستان برای نبرد زمینی با داعش

شنبه 1 آذر 1393
12:11
درخواست عربستان برای نبرد زمینی با داعش وزیر گارد ملی عربستان پس از دیدار با وزیر دفاع آمریکا تأکید کرد که جنگ با داعش نیازمند حضور نیروهای زمینی است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه سعودی "الشرق الاوسط" چاپ لندن تأکید کرد که "متعب بن عبدالله بن عبدالعزیز" و "چاک هگل" دیروز در واشنگتن در خصوص همکاری‌های دو کشور و پرونده‌های دیگر به ویژه ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش، گفتگو کردند.
این وزیر سعودی پس از این دیدار ادعا کرد: "تلاشها در زمینه مبارزه با داعش را بررسی کردیم؛ به ویژه اینکه عربستان سعودی نخستین کشوری بود که با تروریسم جنگید، و اکنون عضوی از ائتلاف بین المللی ضد داعش است."
متعب خاطرنشان کرد: عربستان سعودی روابطی راهبردی و قوی با آمریکا دارد، و جنگ علیه تروریسم هدف مشترک همگان برای بازگشت امنیت و صلح به همه کشورهای منطقه است.
وی تأکید کرد که جنگ با داعش نیازمند حضور نیروهای زمینی است.

0% ...

آخرین اخبار

طوفان «آستن» برق بیش از ۱۸ هزار خانه در انگلیس را قطع کرد


جهاد اسلامی: عملیات الخلیل پاسخی به جنایات اشغالگران و شهرک‌نشینان بود


ایران در هفتادمین سالگرد اساسنامه آژانس، پایان اجرای گزینشی تعهدات را خواستار شد


ارتش پاکستان از کشته شدن ۱۰ تروریست در حمله به بندر گوادر خبر داد


 شهادت و زخمی شدن ۵ شهروند یمنی در حمله هوایی عربستان به یک منزل مسکونی در تعز+فیلم


یمن... از تعز تا صعده، غیرنظامیان زیر آتش بمباران هوایی عربستان+فیلم


جزئیات تازه از عملیات الخلیل؛ بیش از ۲۰ دقیقه با درگیری با صهیونیست‌ها +فیلم


والیبال نشسته ایران قهرمان آسیا شد +فیلم


حماس: عملیات الخلیل پاسخی به تداوم حملات و جنایات اشغالگران است


لغو فعالیت‌های انتخاباتی «لیکود» در پی عملیات الخلیل