غیب‌گویی‌های‌ مفتی ‌لبنانی درباره‌ فیلم محمد (ص)

يکشنبه 2 آذر 1393
22:29
غیب‌گویی‌های‌ مفتی ‌لبنانی درباره‌ فیلم محمد (ص) پس از چند شیخ مصری، مفتی منطقه جبل لبنان هم تسلیم شایعات شد و به تازه‌ترین فیلم مجید مجیدی واکنش نشان داد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد علی الجوزو" بدون توجه به گفته های کارگردان ایرانی درباره چگونگی ساخت این فیلم ادعا کرد: ایران قصد دارد فیلمی درباره رسول الله (ص) بسازد که در آن یک ایرانی، نقش پیامبر را بازی می کند، و این توهینی آشکار به اسلام و مسلمانان است(!)

 وی تاکید کرد: نمایش شخصیت پیامبر (ص) در فیلم شرعا حرام است، زیرا شخصیت پیامبر (ص) از احترام و قداست ویژه نزد مسلمانان برخوردار است.

الجوزو افزود: ایران، پیش از این هم فیلم یوسف (ع) را ساخت و در ارائه شخصیت این پیامبر، ناکام بود(!)

ادعای این مفتی لبنانی در حالی مطرح می شود که مقبولیت سریال یوسف (ع) از مرزهای ایران فراتر رفت و در دیگر کشورهای اسلامی نیز به نمایش درآمد و به اذعان مخاطبان کشورهای عربی از جذابترین ساخته های سینمایی جهان اسلام است. اغلب شهروندان در کشورهای عربی، سینمای ایران را با این اثر می شناسند.

مفتی منطقه جبل لبنان در ادامه ادعا کرد که ایران قصد دارد، در این فیلم، تاریخ را تحریف کند و اسلام را به چند تن از اهل بیت پیامبر (ص) محدود کرده، اصل رسالت پیامبر را به فراموشی بسپارد.

پیش از این چند مفتی مصری هم بی آن که اطلاعی درباره محتوای این اثر مجیدی داشته باشند، آن را محکوم کرده و خواستار تحریم این فیلم و جلوگیری از ساخت و نمایش آن شده بودند.

این ادعاها در حالی مطرح می شود که هنوز هیچ کس، چیزی درباره محتوای فیلم محمد (ص) نمی داند و حتی مجید مجیدی کارگردان فیلم نیز کمتر درباره‌ آن صحبت کرده، و درباره دلیل صحبت نکردن در خصوص این فیلم گفته است: "من محافظه‌کار نیستم. در آینده و با آماده شدن فیلم نشست‌هایی را در این خصوص برگزار خواهیم کرد و اطلاعات لازم را به سمع اصحاب رسانه خواهیم رساند."

وی با اشاره به برخی هجمه‌ها و کج فهمی‌ها در طول ساخت فیلم محمد (ص) خاطر نشان کرد: "در هنگام شروع ساخت فیلم، تقریبا با همه علمای شیعه و سنی جهان اسلام رایزنی کردیم، اما متاسفانه برخی کج فهمی‌ها باعث به وجود آمدن چالش‌هایی شد که پاسخ آن‌ها را به بعد از آماده شدن و نمایش فیلم واگذار کردیم. هدف اصلی ما از ساخت فیلم «محمد»(ص) ایجاد نوعی اتحاد و وفاق در دنیای اسلام و مقابله با قرائت‌های مختلفی بود که از اسلام در دنیا و غرب وجود داشت. مقطعی که از زندگی پیامبر اکرم (ص) برای نمایش در این فیلم انتخاب شده نیز بر همین اساس صورت گرفته است".

گفتنی است بر اساس اطلاعاتی که از فیلم محمد (ص) و بازیگران و نقش آنها منتشر شده است، هیچ اثری از نقش پیامبر اکرم (ص) و بازیگری که چنین نقشی را ایفا کند، وجود ندارد.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران