آزادسازی یکی از مناطق مرکزی استان الانبار عراق

چهارشنبه 5 آذر 1393
09:41
آزادسازی یکی از مناطق مرکزی استان الانبار عراق نيروهاي ارتش عراق پس از درگيري هاي شديد با تروريست هاي داعش توانستند، ساختمان اداره آموزش و پرورش این استان را در مركز شهر رمادي آزاد كنند.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، يكي از افسران پليس استان الانبار روز سه شنبه از تسلط نيروهاي امنيتي بر ساختمان اداره آموزش و پرورش اين استان و به هلاكت رسيدن 4 تن از عناصر داعش و انهدام يكي از خودروهاي این گروه تروریستی خبر داد.

سرهنگ "حميد شندوخ" به "سومريه نيوز" گفت: نيروهاي عراق پس از درگيري هاي شديد با عناصر داعش بر ساختمان اداره آموزش و پرورش استان در مركز شهر الرمادي تسلط يافتند. در اين درگيري ها 4 تن از تروريست های داعش به هلاكت رسيدند.

وي با اشاره به اينكه يكي از خودروهاي تروريست ها نيز منهدم شد، گفت: درگيري های شدید بین نيروهاي ارتش عراق و تروريست ها همچنان ادامه دارد.

پیشروی های ارتش عراق علیه مواضع داعش در استان الانبار در حالی صورت می گیرد که روز سه شنبه، شوراي استانداري الانبار از "خالد العبيدي" وزير دفاع عراق انتقاد كرد و مدعی شد که حمايت هاي نظامي لازم از این استان صورت نگرفته است و در اين خصوص همه تدابير قانوني لازم اتخاذ خواهد شد.

هفته گذشته داعش از 4 جناح به شهر رمادی حمله کرد، اما با مقاومت سخت نظامیان ارتش عراق و عشایر مسلح روبرو شد.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز


نتانیاهو برای نجات آینده سیاسی خود، جبهه‌های لبنان، غزه و کرانه باختری را شعله‌ور می‌کند


تأکید امیر سرتیپ الهامی بر افزایش نوع و تاکتیک تجهیزات تولیدی با تکیه بر توان داخلی


دختران غزه با قلم‌مویی که امید و صلح را ترسیم می‌کند، به مقابله با جنگ می‌پردازند


سازوکار همکاری پیشکسوتان سازندگی دفاع مقدس در بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده بررسی شد


واشنگتن یک چهارم پهپادهایش را در جنگ با ایران از دست داده است


آمریکا و سه کشور اروپایی به دنبال ارائه قطعنامه‌ای دیگر علیه ایران


غزه..آماج تجاوزات بی وقفه رژیم صهیونیستی