خبر فوری:

عملیات موفق ارتش سوریه در چند استان

شنبه 8 آذر 1393
10:15
عملیات موفق ارتش سوریه در چند استان ارتش سوریه با حمله به مواضع تروریستها در چند استان مختلف خسارتهایی را به آنها وارد کرد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، درگیریها بین ارتش سوریه و گروه های مسلح در منطقه الزهراء در حومه غربی حلب نزدیک میدان المالیّه و مسجد رسول اعظم (صع) ازسرگرفته شد.
همچنین ارتش سوریه کنترل منطقه خزانات در حومه جنوبی ادلب را به دست گرفت.
حدود 10 فرد مسلح نیز در کمین ارتش سوریه در مسیر دو خودروی نظامی در حویجه الصکر در دیر الزور به هلاکت رسیدند.
یگان های ارتش سوریه در محدوده "کوه ثردا" با انجام عملیات ویژه شماری از اعضای مسلح داعش را به هلاکت رساندند و یکی از آنها را دستگیر کردند.
یکی از فرماندهان داعش به نام "ابو الخنساء" نیز در کمین یگان های حمایت از ملت کُرد سوریه در جاده روستای تل غزال در جنوب عین العرب (کوبانی) در شمال سوریه کشته شد.

0% ...

آخرین اخبار

واشنگتن یک چهارم پهپادهایش را در جنگ با ایران از دست داده است


آمریکا و سه کشور اروپایی به دنبال ارائه قطعنامه‌ای دیگر علیه ایران


غزه..آماج تجاوزات بی وقفه رژیم صهیونیستی


موج تصاعدی تروریسم شهرک نشینان صهیونیست در کرانه باختری


در پنتاگون چه خبر است؟


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت های لبنان با اهداف انتخاباتی


ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به نفتکش و شناورهای ایرانی نقض موازین حقوق بشری است


گروسی: آژانس آماده حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک درباره پرونده هسته‌ای ایران است


هشدار پیونگ‌یانگ همزمان با آغاز رزمایش دریایی، هوایی و سایبری آمریکا و متحدانش


امیر سرتیپ حیدری: ایران معادلات جنگ را تغییر داد