خبر فوری:

خشم بحرینی‌ها از حمله به منزل آیت الله عیسی قاسم

يکشنبه 9 آذر 1393
13:46
مردم خشمگین بحرین در اعتراض به دومین حمله نیروهای رژیم آل خلیفه به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم، در ده ها منطقه این کشور تظاهرات کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، راهپیمایی بحرینی ها در روزها و شبهای گذشته همچنان ادامه دارد و مردم بحرین در شعارهای خود رژیم آل خلیفه را مسؤول حفظ سلامتی و جان آیت الله شیخ عیسی قاسم دانستند.

معترضان با برافراشتن عکس های آیت الله شیه عیسی قاسم به رژیم آل خلیفه هشدار دادند کشور با حملات احمقانه به شخصیتهای ملی و اسلامی محبوب مردم در آستانه پرتگاه خطرناکی قرار دارد.

نیروهای آل خلیفه، سه شنبه گذشته به منزل آیت الله عیسی قاسم یورش بردند.

علما و مردم بحرین، در واکنش به تعرض رژیم حاکم به مرجعیت، روز جمعه به منطقه "الدراز" آمدند و نماز جمعه را به آیت الله عیسی قاسم اقتدا و تعرض به منزل ایشان را محکوم کردند.

علمای بحرینی هم با صدور بیانیه ای درباره حمله دوباره مزدوران آل خلیفه به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم روحانی بارز بحرینی هشدار داده و تاکید کردند: آیت الله شیخ عیسی قاسم قلب تپنده مردم بحرین است و مردم برای وی جانفشانی خواهند کرد.

این دومین حمله نیروهای آل خلیفه به منزل این روحانی سرشناس بحرینی است.

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد


سخنگوی وزارت خارجه خطاب به صدر اعظم آلمان: نمی‌توانید حامی جنگ و قهرمان صلح باشید


تأکید ایران و چین بر تعمیق مناسبات راهبردی تهران-پکن