ارتش عراق امنیت جاده بغداد به تکریت را تامین کرد

پنج‌شنبه 13 آذر 1393
16:30
ارتش عراق امنیت جاده بغداد به تکریت را تامین کرد نیروهای عراقی، امروز پنج شنبه، جاده بغداد – بلد در جنوب تکریت را کاملا پاکسازی و امنیت آن را برقرار کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع آگاه در پلیس استان صلاح الدین، به شبکه "السومریه" گفت: نیروهای عراقی، با همراهی نیروهای داوطلب مردمی و پشتیبانی تانک های آبرامز، موفق شدند محاصره جاده بغداد – بلد را بشکنند و امنیت این جاده را تامین کنند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، خاطر نشان کرد: نیروهای عراقی، همچنان در حال پیشروی به سمت مناطق الحضیره و تل الذهب هستند تا تمام این مناطق را از عناصر تروریست پاکسازی کنند. 

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است