مواضع متناقض صهیونیست‌ها درباره حمله به سوریه

دوشنبه 17 آذر 1393
18:38
مواضع متناقض صهیونیست‌ها درباره حمله به سوریه العالم - در شرایطی که مقامات و رسانه‌های رژیم صهیونیستی مواضع متناقضی درباره حمله به سوریه اتخاذ کرده‌اند، برخی از آنها سعی دارند حملات دیروز (یک‌شنبه) جنگنده های خود به اطراف دمشق را با ادعای جلوگیری از انتقال سلاح‌های پیشرفته از سوریه به لبنان توجیه کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبک العالم، "یووال استاینیتز" وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی امروز ضمن آن که حاضر نشد درباره حملات دیروز این رژیم به حومه دمشق را رد یا تایید کند، اعلام کرد که اسرائیل سیاست مشخصی دارد که بر اساس آن نخواهد گذاشت سلاح های پیشرفته از سوریه به لبنان منتقل شود.

این اعلام موضع از سوی استاینیتز که از اعضای حزب لیکود است درحالی صورت می گیرد که ساختار سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی در برابر حمله دیروز به اطراف فرودگاه دمشق و دیماس سکوت پیشه کرده اند.

کانال ده تلویزیون رژیم صهیونیستی این حملات را در چارچوب خطوط قرمز اسرائیل برای جلوگیری از انتقال سلاح استراتژیک از سوریه به لبنان ارزیابی کرده است.

گزارشگر این شبکه گفت: از زمان شروع جنگ داخلی در سوریه، اسرائیل خطوط قرمزی برای جلوگیری از انتقال سلاح پیشرفته از سوریه به لبنان و حزب الله وضع کرده که این ممنوعیت شامل موشک های "اسکودپ" و موشک های ضدهوایی های "اس300" و همچنین موشک های زمین به دریا از نوع "یاخونت" می شود.

شبکه دو تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نوبه خود ترجیح داد که این حملات متجاوزانه را تلاش برای جلوگیری از قاچاق اسلحه از سوریه برای حزب الله لبنان از طریق منطقه قلمون قلمداد کند.

کنترلی که دستگاههای نظارتی صهیونیستی بر اظهارنظرهای مربوط به حملات دیروز دارند در سخنان گزارشگر کانال دو رژیم صهیونیستی به خوبی آشکار بود و وی به احتمال پاسخ حزب الله به این حمله نیز اشاره کرد.

وی گفت: به احتمال بسیار زیاد نیروی هوایی اسرائیل در سوریه عملیاتی داشته است اما ما نمی توانیم به جزئیات اشاره کنیم ولی در هرصورت این اشتباه است که تصور کنیم امثال این حملات برای طولانی مدت از سوی حزب الله بی پاسخ خواهد ماند.

حملات تجاوزکارانه جنگنده های رژیم صهیونیستی که چند ساعت پس از اعلام انحلال کنیست (پارلمان) این رژیم رخ داد، باعث شد تا عضو کمیته امور خارجی و امنیتی رژیم صهیونیستی هشدار بدهد که "بنیامین نتانیاهو" قصد دارد تا ناکامی خود را در تشکیل ائتلاف حکومتی با به آتش کشیدن منطقه جبران کند.

0% ...

آخرین اخبار

پیامی که از نبودن یک قاب مشترک در تفاهمنامه ایران و آمریکا مخابره شد


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد