تروریستی که سایر تروریست‌ها را راهزن می‌داند!

سه شنبه 18 آذر 1393
21:43
تروریستی که سایر تروریست‌ها را راهزن می‌داند! یکی از سرکردگان گروه تروریستی جبهه النصره در حومه ادلب، سایر گروه‌های تروریستی را به راهزن تشبیه؛ و ادعا کرد که النصره باید جلوی اقدامات آنها را بگیرد!

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ابوعمر الشامی" گروه تروریستی موسوم به "جبهه انقلابیون سوریه" و گروه های همپیمان با آن را "راهزن" خواند و تاکید کرد که جبهه النصره نبرد علیه دولت را در حومه ادلب و حماه ترک نکرده و هنوز با ارتش سوریه در جنگ است.

وی دلیل کاهش فعالیت این گروه تروریستی را تسویه حساب با "گروههای مفسد" عنوان کرد و ارتش سوریه را به ضربات شدیدی در آینده نزدیک، مخصوصا در مورک در حومه شمالی حماه و پایگاه وادی الضیف در حومه جنوبی ادلب تهدید کرد.

فعالان در حومه ادلب می گویند عناصر النصره در مناطق تحت کنترل خود با با پخش کردن جزوه هایی که عقاید و افکارشان را در آن شرح داده اند، تلاش می کنند موافقت مردم را به دست آورند.البته آنها با مخالفان خود هیچ ملاطفتی نشان نمی دهند.

جبهه النصره با سایر گروههای تروریست نیز به شدت در جنگ است. این گروه 2 ماه پیش در حومه ادلب به گروه تروریستی موسوم به "ارتش آزاد" حمله کرد. حملات جبهه النصره به مواضع ارتش آزاد از جبل الزاویه که پایگاه گروه تروریستی موسوم به جبهه انقلابیون سوریه - از زیر شاخه های ارتش آزاد - است، شروع شد و تمام حومه ادلب را در بر گرفت. النصره توانست در پایان بخش های وسیعی از حومه ادلب را در دست بگیرد و ارتش آزاد را از پایگاه خود بیرون براند. 

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود