دستگیری زن تونسی به دلیل تشویق زنان به "جهاد نکاح"

چهارشنبه 19 آذر 1393
13:36
دستگیری زن تونسی به دلیل تشویق زنان به زنی در تونس پس از جذب زنان به بهانه آموزش قرآن ، آنان را برای رفتن به سوریه و جهاد نکاح ترغیب می کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک روزنامه "التونسیه" از دستگیری زنی در این کشور خبر داد که زنان را در منطقه «العمران» در اطراف پایتخت این کشور، با ادعای آموزش دادن قرآن به آنها جذب، و سپس آنها را برای رفتن به سوریه و «جهاد نکاح» ترغیب می کرد.
براساس این گزارش، دادگاه بدوی تونس این زن را به زندان محکوم کرد.
وی نوشته هایی در حمایت از گروه تروریستی داعش داشت و در رایانه او نیز تصاویری از سرکرده های داعش یافت شد.
این روزنامه افزود: در ارتباط با این پرونده و برای انجام تحقیقات بیشتر دو زن دیگر نیز بازداشت شدند، که در بازرسی از مشخص شد که کلیپ های ویدئو از گروه داعش داشتند که پرونده آنها برای بررسی بیشتر به دادستانی کل تونس فرستاده شد.
دیروز همچنین یکی از کشتی گیران مشهور تونس که اخیرا از سوریه برگشته است در دادگاه حاضر شد. در بازرسی از تلفن همراه وی مشخص شد که وی تصاویر و ویدئوهایی از برخی سرکرده های داعش را در آن ذخیره و نگهداری می کرد و پس از تحقیقات و بازجویی ها مشخص شد که وی در صفوف یکی از گروه های تروریستی در سوریه در حال جنگ بوده و به کار آموزش تروریست ها به فنون رزمی مشغول بوده است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پیام تبریک رهبر انصارالله یمن بمناسبت انتخاب سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران دام ظله


ارتش صهیونیستی از ترس حملات ایران شهرک نشینان را سپر انسانی خود می کند


آمریکا از ترس حملات ایران؛ پایگاه‌های نظامی متحرک در عراق مستقر می‌کند


حزب‌الله لبنان رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت


مکافات دروغ "اسموتریچ" در مورد حزب الله لبنان یقه ی پسرش را گرفت


ارتش گوش به فرمان رهبر و ذوالفقار ولایت در پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام اسلامی ایران است


پهپادهای ارتش قدرتمند ایران اهداف آمریکایی ـ صهیونی را درهم کوبید


بیعت مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای


آغاز مراسم بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در سراسر ایران + فیلم


بازتاب انتخاب سومین رهبر انقلاب در رسانه های غربی