گستاخی سعودیها و طرح ایجاد فتنه در جنوب ایران

يکشنبه 23 آذر 1393
11:12
گستاخی سعودیها و طرح ایجاد فتنه در جنوب ایران یک روزنامه سعودی در مواضعی گستاخانه، از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس برای دخالت در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران و فتنه انگیزی در جنوب کشورمان دعوت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه سعودی "الوطن اونلاین" در مطلبی از جانب گروهک تجزیه طلب موسوم به "حزم"، از کشورهای عربی خواست از توطئه‌ای که هدف از آن ضربه زدن به امنیت مناطق جنوبی کشورمان است، پشتیبانی کنند.
"عباس کعبی" رئیس کمیته اجرایی گروهک "حزم" در مصاحبه با این روزنامه سعودی ادعا کرد که حمایت کشورهای عربی و دیگر کشورها از این طرح بر اساس توافقهای بین المللی است، و به معنای دخالت در امور داخلی ایران نیست. !!
رئیس کمیته اجرایی گروهک حزم، با ادعای این که "تهران در حال سوء استفاده از ثروتهای نفتی اعراب است"، خواستار پوشش و حمایت کشورهای عربی از این گروهک شد.
روزنامه سعودی الوطن خاطرنشان کرد که گروهک حزم هفته گذشته نیز در پایان نشست کشورهای عضو شورای همکاری در دوحه، در پیامی به شرکت کنندگان در این نشست، مشارکت اعضای این گروهک در هرگونه طرحهای عربی و منطقه‌ای ضد جمهوری اسلامی ایران را خواستار شد.

0% ...

آخرین اخبار

حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو