هماهنگی عربستان و اسرائیل در سوریه

دوشنبه 24 آذر 1393
14:36
هماهنگی عربستان و اسرائیل در سوریه تروریستهای آموزش دیده در عربستان درحالی خود را برای حمله به قنیطره در سوریه آماده می کنند که کمکهای تسلیحاتی رژیم صهیونیستی به گروه های تروریستی ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از منابع آگاه، اخیرا نظامیان رژیم صهیونیستی در ادامه حمایتهای خود از تروریستها در سوریه، تجهیزات ارتباطی با قابلیت شنود در اختیار گروه های تروریستی مستقر در درعا و قنیطره قرار داده اند.
رژیم صهیونیستی اخیرا به بهانه وجود موشک های حزب الله لبنان، دو نقطه دمشق از جمله فرودگاه مسافربری را بمباران کرده است.
از سوی دیگر، عناصر گروه تروریستی موسوم به "تیپ حرمین شریفین" که در اطراف قنیطره سوریه مستقر شده‌اند، در عربستان آموزش دیده‌اند.
عناصر این گروه تروریستی پس از تجهیز به سلاح های جدید قصد دارند به شهرهای اشغال نشده این استان حمله کنند.
به عقیده ناظران آگاه، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی برای تجهیز گروه های تروریستی مستقر در سوریه، در حال هماهنگی و همکاری نظامی هستند.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی