افشای مذاکرات واشنگتن و داعش

جمعه 28 آذر 1393
17:38
افشای مذاکرات واشنگتن و داعش یک روزنامه انگلیسی از انجام شدن مذاکراتی زیر نظر دفتر تحقیقات فدرال آمریکا با سران ارشد داعش خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه گاردین فاش کرد، این مذاکرات با دو تن از سران ارشد داعش برای آزاد کردن گروگانی به نام "پیتر کاسیگ" در نیمه های اکتبر و به مدت چند هفته صورت گرفت.
این روزنامه به نقل از منابعی تأکید کرد که "اف بی ای" از این مذاکرات مطلع بود.
گاردین خاطرنشان کرد که "استنلی کوهن" وکیل نیویورکی که قبلا دفاع از یکی از نزدیکان بن لادن را برعهده گرفته بود، این مذاکرات شکست خورده را برای نجات کاسیگ انجام داد.
بر اساس این گزارش، کوهن دو تن از افراد سرشناس هم پیمان با القاعده را قانع کرد تا برای آزادی کاسیگ از دست داعش اقدام کنند.
برخی کارکنان "اف بی آی" گفته‌اند که شماری از مسؤولان بارز این نهاد امنیتی از مذاکرات کوهن مطلع بودند.
گاردین خاطرنشان کرد که اف بی آی تأکید کرده بود که 24 هزار دلار را به عنوان هزینه به کوهن می پردازد.
گاردین به نقل از یک سخنگوی اف بی آی خاطرنشان کرد که اولویت این نهاد امنیتی بازگشت سالم شهروندان آمریکایی است و به ندرت جزئیاتی از تلاشهای اف بی آی به صورت علنی منتشر می‌شود؛ واف بی آی خانواده کاسیگ را از تلاشها و مذاکرات مطلع کرد ولی آنان پاسخی ندادند.
مسؤولان آمریکایی واکنشی به خبر منتشر شده از سوی روزنامه آمریکایی نشان ندادند.
عناصر داعش پیتر کاسیک (26 ساله) را در نوامبر گذشته سربریدند.

0% ...

آخرین اخبار

حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم