مخالف بحرینی در بیهوشی از تایلند به منامه منتقل شد

يکشنبه 30 آذر 1393
11:31
مخالف بحرینی در بیهوشی از تایلند به منامه منتقل شد العالم - رئیس مرکز حقوق بشر بحرین اعلام کرد که مخالف سیاسی رژیم آل خلیفه که در تایلند بازداشت شده بود ، در بیهوشی کامل به مقام های منامه تحویل داده شد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از صوت المنامه، نبیل رجب در حساب شخصی خود در توییتر نوشت: اخباری مبتنی بر انتقال علی هارون از تایلند به بخش مراقبت های ویژه بیمارستان السلمانیه در حالی که وی بیهوش بوده به دست رسیده است.

هارون به اتهام مخالفت با حاکمان بحرین و شرکت در تظاهرات مسالمت آمیز به صورت غیابی محاکمه و به حبس ابد محکوم شده بود. یک دادگاه بحرین نیز هارون را براساس اتهام دیگری به 11 سال زندان محکوم کرده و دادستانی کل 14 پرونده اتهامی دیگر علیه وی به اجرا گذاشته است.

نوزده سازمان مختلف بین المللی از دولت تایلند خواسته بودند تا این فعال سیاسی را برای جلوگیری از شکنجه او به رژیم بحرین تحویل ندهد. 

مقامهای تایلندی بدون توجه به تقاضای سازمان های بین المللی و در پاسخ به خواست رژیم بحرین ،هارون را که چند روز قبل هنگام عزیمت به عراق در فرودگاه بانکوک بازداشت شده بود ، صبح جمعه با هواپیمای جی اف 151، به بحرین تحویل دادند.

"علی هارون" 20 ساله که آثار شکنجه و اصابت گلوله ساچمه ای ماموران آل خلیفه در بدن او مشاهده می شود ، از تایلند به بخش مراقبت های ویژه بیمارستان السلمانیه بحرین منتقل شد.

او در درسال 2013 و در سن نوزده سالگی هنگام حضور در بحرین به دنبال شرکت در تظاهرات بازداشت و تحت شکنجه قرار گرفته بود.

نبیل رجب رییس مرکز حقوق بشر بحرین گفت: هارون از زمان انتقال به بیمارستان هیچ تماسی با خانواده خود نداشته است.

وی افزود: خانواده هارون اعلام کرده اند که بر اساس اطلاعاتی که به تازگی به آنها رسیده، فرزندشان را در حالی که بیهوش بوده، دست و پا بسته سوار بر ویلچیر به بیمارستان سلمانیه انتقال داده اند.

0% ...

آخرین اخبار

بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد


رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران


ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور