منطقه وفا در غرب رمادی پاکسازی شد

يکشنبه 30 آذر 1393
16:14
منطقه وفا در غرب رمادی پاکسازی شد نیروهای امنیتی و عشایر عراق منطقه وفا در غرب رمادی را از کنترل داعش خارج کرده و بر آن به صورت کامل سیطره یافتند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، صبح امروز نیز رسانه‌های خبری عراقی گزارش دادند نیروی یگان موسوم به «الفرقة الذهبیة» (یگان طلایی) ارتش عراق، عصر دیروز طی عملیاتی علیه گروه تروریستی داعش، توانست کنترل کامل فرودگاه نظامی «تلعفر» در غرب شهر موصل را به دست بگیرد.

نیروهای ویژه یگان طلایی ارتش عراق همچنین 11 تن از عناصر مسلح داعش را که برای یورش به بیمارستان آموزشی تلعفر تلاش می‌کردند، به هلاکت رساندند.

از سوی دیگر، همزمان با ادامه پیشروی نیروهای ارتش عراق طی عملیات‌های نظامی علیه گروه داعش، نیروهای پیشمرگه کُرد نیز وارد «سنجار» در غرب موصل شدند و کنترل مناطق مرزی با سوریه از جمله شهرستان‌های «سنجار» و «ربیعه» در غرب موصل را به دست گرفتند.

در همین راستا، «حیدر العبادی» نخست‌وزیر عراق، عصر دیروز در تماس تلفنی با «مسعود بارزانی» رئیس اقلیم کردستان عراق، پیروزهای اخیر پیشمرگه‌ها را در منطقه «زمار» و سنجار و شکستن محاصره کوه‌های سنجار، تبریک گفت.

دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد العبادی در این گفت‌وگوی تلفنی بر حمایت دولت فدرال از اقلیم کردستان و نیروهای پیشمرگه تاکید کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

استقرار ۷۰ هزار نیروی پلیس در فرانسه


الزیدی: بستن مرز عراق با ایران به معنای محاصره اقتصادی خودمان است


انتخابات کنست در سایه "عملیات الخلیل" و بحران امنیتی ایجاد شده در "اسرائیل"؛ نتانیاهو در بن‌بست


قیمت نفت به ۱۱۷ دلار رسید؛ واکنش اضطراری آمریکا برای جلوگیری از بحران سوخت


ادای احترام پزشکیان به مزار رهبر شهید انقلاب


نقض حریم هوایی عراق توسط رژیم صهیونیستی


فشار آمریکا برای گسترش اشغالگری اسرائیل درسایه سکوت دولت لبنان


شروع قدرتمند تیم ملی کشتی؛ اولین برد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۶


هشدار جدی ترکیه؛ حمله به ایران می‌تواند منطقه را به آتش جنگ بکشد


درخشش کاروان «جان فدای ایران قوی» با کسب ۱۰۲ مدال در بازی‌های پارا آسیایی ناگویا