آلمان یکصد زن قربانی تجاوز را می‌پذیرد

دوشنبه 1 دی 1393
20:27
آلمان یکصد زن قربانی تجاوز را می‌پذیرد العالم ـ یک وزیر آلمانی تاکید کرد که کشورش قصد دارد مرکزی برای کمک به زنان قربانی تجاوز عناصر داعش افتتاح کند که برای حدود صد زن از سوریه و عراق ظرفیت دارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گرد مولر وزیر توسعه و همکاری های اقتصادی آلمان روز دوشنبه در گفتگو با روزنامه بیلد چاپ برلین، با اعلام پذیرش 100 زن قربانی تجاوز جنسی از عراق و سوریه، گفت که در سفر به عراق با 5 دختر که تحت بازداشت داعش بوده و مورد تجاوز جمعی عناصر داعش قرار گرفته بودند، صحبت کرده است.

وی افزود: سه تن از این دختران باردار بودند و به نگهداری و مراقبت ویژه نیاز داشتند.

در نیمه ماه نوامبر کمیته تحقیق سازمان ملل، داعش را به ایجاد ترس در سوریه متهم کرده و تاکید کرد که این سازمان تروریستی دست به کشتارهایی علیه گروههای قومی و دینی می زند و به سربریدن، برده داری جنسی و وادار کردن زنان به بارداری روی می آورد.

آلمان مقصد اصلی متقاضیان پناهندگی در اروپا به شمار می آید و دولت این کشور اعلام کرده که حدود 230 هزار پناهنده را در سال 2015 می پذیرد. آلمان 200 هزار نفر را هم در سال 2014 پذیرش کرده که نسبت به سال 2013، 60 درصد افزایش داشته است.

اغلب این پناهندگان، سوری و بقیه از عراق و افغانستان هستند.

0% ...

آخرین اخبار

۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر