هشدار پوتین درباره نفوذ احتمالی داعش به افغانستان

سه شنبه 2 دی 1393
19:19
هشدار پوتین درباره نفوذ احتمالی داعش به افغانستان رییس جمهور روسیه درباره احتمال نفوذ داعش در افغانستان و اشغال بخش‌هایی از خاک آن توسط این گروه تروریستی هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ولادیمیر پوتین سه شنبه در اجلاس سران پیمان امنیت جمعی در کاخ کرملین مسکو، احتمال اشغال چند استان افغانستان از سوی داعش را خطری جدی توصیف کرد.

به نوشته روسیا الیوم، رییس جمهور روسیه با تاکید بر موضع کشورش در مورد افغانستان گفت: ما خواهان پیشرفت و رفاه افغانستان و بی‌طرفی این کشور هستیم و معتقدیم که دولت افغانستان برای برقراری ثبات و امنیت در کشور تلاش می کند.

پوتین همچنین به فعالیت گروه های تروریستی در افغانستان اشاره کرد و اظهار داشت: این گروه ها برای فعالیت در منطقه آسیای مرکزی هم تلاش می کنند و کشورهای عضو پیمان امنیت جمعی باید برای واکنش مناسب به این تحرکات و انجام اقدامات پیشگیرانه آماده شوند.

وی افزود: وضعیت جاری افغانستان درحال حاضر نگران کننده است و گروه تروریستی داعش تلاش می کند در بعضی از استان های افغانستان به اصطلاح خلافت اسلامی ایجاد کند.

پوتین بر ضرورت همکاری کشورهای عضو پیمان امنیت دسته جمعی با دولت افغانستان در مبارزه با تروریسم تاکید کرد.

در اجلاس امروز سازمان پیمان امنیت جمعی در مسکو رؤسای جمهوری روسیه ، قزاقستان، بلاروس، ارمنستان، تاجیکستان ،قرقیزستان و دبیرکل سازمان پیمان امنیت جمعی شرکت داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست