بازداشت نوجوان 16 ساله به اتهام توهین به اردوغان

پنج‌شنبه 4 دی 1393
18:25
بازداشت نوجوان 16 ساله به اتهام توهین به اردوغان پلیس ترکیه یک نوجوان 16 ساله را به جرم توهین به رجب طیب اردوغان رئیس جمهور این کشور بازداشت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این نوجوان که فقط سه حرف نخست نام او "ام.ای. آی" اعلام شده، عضو یکی از احزاب چپگرای ترکیه است و از سوی دادگاه ترکیه، به توهین به رئیس جمهور در مراسم یادبود یک استاد لائیک که در سال 1930 کشته شده بود، متهم شد.

به نوشته روزنامه ترکیه ای حریت، این نوجوان در این مراسم به شدت از اردوغان و دولت او انتقاد و رئیس جمهور را به فساد متهم کرد.

پلیس ترکیه، پس از تفهیم اتهام این نوجوان در دادگاه او را بازداشت کردند و به زندان انداختند.

احتمال دارد این نوجوان ترکیه ای به چهار سال زندان محکوم شود، البته روزنامه حریت تاکید کرد که وکیل مدافع وی از دادگاه خواهد خواست او را آزاد کند.

اعتراضات ضد سیاست های دولت اردوغان، از تابستان سال گذشته شروع شد و به خیزشی بی سابقه در این کشور تبدیل شد.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

کاخ سفید: ترامپ لایحه تحریم روسیه و ایران را امضا کرد


تصاویر رسانه آمریکایی از خسارات شدید حملات دفاعی ایران به پایگاه نظامی آمریکا در کویت


سفیر ایران: وتوی روسیه و چین بر قطعنامه ضدایرانی در تاریخ ثبت شد


اعلام هشدار در مناطقی از عربستان سعودی


ممنوعیت ورود سه رسانه به کاخ سفید


۳۰۰ حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته


مستندسازی نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان توسط فعال فلسطینی


کیش و مات فرانسوی‌ها به دست دختران ایرانی در صفحه سمرقند


تپیدن دوباره ضربان زندگی در شهر المخا با وجود تداوم حملات سعودی‌ها


قالیباف: عصر شکار جنگنده‌های پیشرفته آغاز شد