نماینده کویتی:

فروش مشروبات الکلی را آزاد کنید!

يکشنبه 7 دی 1393
15:10
فروش مشروبات الکلی را آزاد کنید! نماینده پارلمان کویت از مقامات این کشور خواست با آزاد کردن فروش مشروبات الکلی، قانون رعایت ضوابط اخلاقی در جشن‌ها را نیز لغو کنند!

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "نبیل الفضل" با ارایه این درخواست، مشروبات الکلی را جزو میراث، آداب و رسوم و سنت ها در کویت دانست(!)
الفضل گفته است که در نتیجه ممنوعیت فروش مشروبات الکلی در کویت، برخی از جوانان به سمت مواد مخدر روی آورده اند.
پایگاه خبری" روزنامه المرصد" گزارش داد: اظهارات عجیب و غریب این نماینده، انتقادات گسترده دیگر نمایندگان پارلمان کویت را برانگیخت تا جایی که "سعود الحریجی" با محکوم کردن شدید اظهارات الفضل، آن را توهین به همه مردان و زنان کویتی دانست که به گمان وی مشروبات الکلی جزو میراث، آداب و رسوم و تاریخ مردم کویت بوده است.
الحریجی چنین ادعایی را نشانه نادانی و بی اطلاعی الفضل نسبت به ساده ترین ارکان دینی دانست چراکه مشروبات الکلی در دین اسلام حرام است.
وی گفت: این نماینده از آداب و رسوم و ارزش اصیل ملت کویت که همان تقوی، پرهیز از گناه، تکریم شعائر و تعالیم اسلامی بوده بی خبر است.
الحریجی تصریح کرد: براساس قانون اساسی کویت، اسلام به عنوان دین رسمی این کشور و تعالیم اسلامی مصدر اصلی قانونگذاری به شمار می آید.
"فیصل الکندری" دیگر نماینده کویتی نیز با محکوم کردن اظهارات الفضل، گفت: پیداست که این شخص میان اصالت آداب و رسوم مردم کویت و تاجران خمر دچار سردرگمی شده است.
وی افزود: به موجب قانون از سال 1964 تاکنون خرید و فروش مشروبات الکلی ممنوع بوده و همچنان با توجه به آداب و رسوم اجتماعی و ارزش های اصیل کویت و حفظ حرمت های دینی و براساس آیات قرآن کریم ممنوع است.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم