اعلام همبستگی با روحانی بحرینی، در آستانه محاکمه

يکشنبه 7 دی 1393
20:12
اعلام همبستگی با روحانی بحرینی، در آستانه محاکمه جمعیت وفاق ملی بحرین، در آستانه محاکمه شیخ "علی الجدحفصی" بر همبستگی کامل با این روحانی سرشناس بحرینی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جمعیت وفاق روز یکشنبه در بیانیه ای تأکید کرد که هدف رژیم آل خلیفه از محاکمه شیخ الجدحفصی، انتقام جویی از هواداران برقراری دموکراسی در بحرین است.
جمعیت وفاق خاطرنشان کرد که شیخ الجدحفصی، به دلیل دفاع از حقوق مردم و مطالبه برابری و زندگی شرافتمندانه در بحرین محاکمه می شود.
شیخ "علی بن احمد الجدحفصی" ماه گذشته، با انتشار بیاینه ای اعلام کرد که مقامات بحرینی او را تهدید کرده اند.
وی گفت: آنها مرا تهدید کرده اند که یا از فعالیت سیاسی و حمایت از خیزش مردمی دست بکشم، یا محاکمه و زندانی خواهم شد.
رژیم حاکم بحرین، سعی می کند با محاکمه و حبس روحانیان و فعالان سرشناس بحرینی، از موج فراگیر خیزش مردمی در این کشور بکاهد، اما این سیاست هیچ نتیجه ای نداشته است .

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند


عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد