هلاکت ده‌ها داعشی در الانبار

پنج‌شنبه 11 دی 1393
15:27
هلاکت ده‌ها داعشی در الانبار 30 تن از عناصر گروه تروریستی داعش در غرب رمادی مرکز استان الانبار به هلاکت رسیدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "مال الله العبیدی" رئیس شورای منطقه "البغدادی" در استان الانبار روز پنج شنبه اعلام کرد که این تروریستها در جریان درگیری با نیروهای عراقی به هلاکت رسیدند.
العبیدی به شبکه عراقی سومریه نیوز گفت که علاوه بر عشایر، نیروی هوایی ارتش عراق و ائتلاف نیروهای عراقی را در این عملیات پشتیبانی کردند.
العبیدی اظهار داشت در جریان درگیریهایی که روستاهای شمال شرقی منطقه البغدادی (90 کیلومتری رمادی) صورت گرفت 20 تن از عناصر داعش به هلاکت رسیدند. همچنین حمله هوایی به عناصر داعش در جاده ارتباطی البغدادی به الثرثاء در شمال شرقی این منطقه به هلاکت 10 تن از این عناصر منجر شد.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است