هلاکت داعشی استرالیایی در سوریه + عکس

پنج‌شنبه 11 دی 1393
21:31
هلاکت داعشی استرالیایی در سوریه + عکس یک استرالیایی عضو داعش در سوریه به هلاکت رسید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه انگلیسی "دیلی تلگراف" نوشت : جولی بیشاپ وزیر خارجه استرالیا اذعان کرد که یکی از اتباع این کشور در سوریه که با داعش همکاری می کرد ، از پا در آمده است . 
این تبعه استرالیایی که لبنانی تبار بود و "احمد محمد الغزاوی" نام داشت، در منطقه بنکس تاون شهر سیدنی زندگی می کرد، و پس از ورود به سوریه به داعش پیوست .
یکی از خویشاوندان الغزاوی خبر هلاکت این تروریست داعشی را در فیسبوک منتشر کرد؛ سپس پس این خبر در اینترنت پخش شد .
یکی از تصاویری که در شبکه ای اجتماعی منتشر شده است ، الغزوای را پس از پیوستن به داعش نشان می دهد.
ده ها همکلاسی الغزاوی پس از انتشار تصویر وی در شبکه های اجتماعی وی را شناختند و مطالب گوناگونی نوشتند که یکی از این مطالب به شرح ذیل است " با من در یک مدرسه بود. آدم پُرمدعا و پستی بود"

تاکنون 20 تبعه استرالیایی در سوریه و عراق به هلاکت رسیده اند، و هم اکنون 70 تبعه دیگر در کنار داعش می جنگند که "شارکی جرما" مد سابق و اهل شهر ملبون و دوستش "یوسف محمد یوسف" جزء این هفتاد تروریست استرالیایی هستند .

0% ...

آخرین اخبار

نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند


عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند