یک آمریکایی مادرش را با تبر گردن زد

شنبه 13 دی 1393
12:30
یک آمریکایی مادرش را با تبر گردن زد یک شهروند آمریکایی به علت درخواست های مکرر مادرش او را به صورت فجیعی به قتل رساند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک مسؤول محلی آمریکا تأکید کرده است که این جوان که دچار اختلال روانی است شب اول سال نو میلادی  مادرش را به علت عصبانیت از درخواستش که از او خواسته بود برخی لوازم را بسته بندی و جابجا کند او را به قتل رساند.
پاپ گالتری از مقامات محلی منطقه پپنیلاس در بیانیه ای اعلام کرد، کریستین خوزه گومز (23 ساله) بازداشت شد و به قتل مادرش ماریا سوارز کاسانیی اعتراف کرد و به ارتکاب قتل از نوع درجه یک متهم شد.
وی گفت: نیروهای پلیس شهر اولدسمار پس از تماس تلفنی یکی از خویشاوندان این خانواده که گفت گومز مادرش را گردن زده است راهی منزل آنان شدند.
وی افزود این جوان پس از کشتن مادرش جسدش را نزدیک محل انباشت زباله در حیاط منزل انداخت و با دوچرخه فرار کرد ولی پلیس توانست او را بازداشت کند.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد