وحشت داعش از عملیات ارتش عراق در مقدادیه

چهارشنبه 17 دی 1393
14:04
وحشت داعش از عملیات ارتش عراق در مقدادیه سرکره‌ها و عناصر گروه تروریستی داعش با تخلیه منازلشان در روستاهای شمال مقدادیه، اعضای خانواده خود را به مکان های نامعلومی منتقل کرده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع محلی در استان دیالی روز چهارشنبه تأکید کرد، عناصر داعش با توجه به عملیات قریب الوقوع ارتش عراق برای پاکسازی این مناطق از وجود تروریست ها، دست به این اقدام زده اند.

شهرستان مقدادیه در 35 کیلومتری شمال شرقی بعقوبه قرار دارد.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، به شبکه عراقی سومریه نیوز گفت: این عناصر، خانواده های خود را به مکان های نامعلومی منتقل کرده اند و این درحالی است که سایر خانواده ها و شهروندان را با تهدید سلاح مجبور می کنند که در منازل خود باقی بمانند تا هنگام لزوم از آنها به عنوان سپر انسانی در مقابل نیروهای عراقی استفاده کنند.

وی خاطرنشن کرد: عناصر داعش برای هدف قرار دادن خانواده ها برخی مسیرها را مین گذاری کرده و یا کمین گذاشته اند.

"ناهده الداینی" نماینده استان دیالی 5 ژانویه 2015 از فرماندهی عملیات دجله درخواست کرد که گذرگاه ها را برای خروج بیش از هزار خانواده در شمال مقدادیه امن کند.

وی تصریح کرد که گروه تروریستی داعش مانع خروج خانواده ها از مناطق تحت سیطره خود می شود زیرا می خواهد از این خانواده ها به عنوان سپر انسانی استفاده کند.

0% ...

آخرین اخبار

جنگ علیه ایران؛ چرا واشنگتن و رژیم صهیونیستی در کشیدن دوبارهٔ ماشه تردید دارند؟


تأکید دادستان کل کشور بر پیگیری حقوقی و دریافت خسارات جنگ از آمریکا، اسرائیل و هم‌پیمانانشان


روز طلایی کشتی ایران در آستانه+ فیلم خلاصه رقابت ها


عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم


تظاهرات ضد دولتی؛ ۴۰ ایستگاه مترو پاریس تعطیل شد


برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا


فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز


موج اعتراضات هزاران تایلندی علیه حضور صهیونیست‌ها در پوکت