معرفی خطرناک ترین شهر جهان

چهارشنبه 17 دی 1393
22:00
معرفی خطرناک ترین شهر جهان العالم - پایگاه " بیزنس اینسایدر " درگزارشی شهر " سانبیدروسولا " واقع درجمهوری هندوراس در آمریکای لاتین را به عنوان خطرناک ترین شهر جهان معرفی کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم ، دراین گزارش ، سانبیدروسولا ، از شهر میشیگان – خشن ترین شهر آمریکا به علت حوادث قتل - خطرناک تر معرفی شده است.

دراین گزارش آمده است : بیش از نیمی از کوکائین توقیف شده درآمریکای مرکزی توسط پلیس در السالوادور و هندوراس به دست آمد و پلیس سانبیدرولا درسال 2011 یک کارگاه تولید کوکائین را پیدا کرد که یک مکزیکی آنرا اداره می کرد و بدین ترتیب اولین کارگاه تولید کوکائین در آمریکای مرکزی کشف شد.

قاچاق مواد مخدر توسط باندهای خشونت به درگیری های بسیار و جنایت های فجیع منجر شده و با افزایش تعداد حوادث قتل در سال 2008 ، اوضاع این شهر ناآرام شد تا جایی که اجساد را قبل از انتقال به گورهای جمعی در کامیون های حامل سردخانه نگه می داشتند.

"خوان اورلاندو هرنانديز" زمانیکه در سال 2014 درجایگاه ریاست جمهوری هندوراس قرار گرفت ، قول داد که تدابیر شدیدی برای مقابله با گسترش جنایت دراین شهر در پیش گیرد.

طبق قانون هندوراس ، هر شهروند این کشور می تواند حدود 5 سلاح گرم داشته باشد و سلاح های گرم عامل وقوع بیش از 83 درصد جنایت های قتل دراین کشور هستند، درمقایسه با آمریکا که سلاح گرم عامل وقوع 60 درصد قتلهاست.

خشونت های این شهر حتی به زندان ها نیز کشیده شده و مسئولان قادر به کنترل باندها در زندان نیستند.  دست کم 14 زندانی در اقدام های خشونت بار و طی درگیری باندهای مختلف با یکدیگر در زندان ها در سال 2012 کشته شدند.

یک سال پس از این اتفاق و بعد ازآنکه دولت از تلاش برای اصلاح آنان دست برداشت، زندانیان اوضاع زندان ها را تحت سلطه خود درآوردند.

شهروندان برای تعامل با پلیس فاسد ، به انجام اعدام و قتل درخارج از چارچوب دستگاه قضایی اقدام می کنند و"خوان كارلوس" فرمانده سابق پلیس ملی درسال 2002 با اتهاماتی مبنی بر همدستی در گروه اعدامی که غیرقانونی خوانده شد، مواجه شد که درنتیجه 5 هزار دلار جریمه شد و در سال 2013 از کار برکنار شد.

درسال 2013 ، دولت هندوراس در تلاش برای کاهش تنش ها و آرام کردن اوضاع ، حدود هزار افسر از پلیس نظامی را به تیگوسیگالبا و و"سانبيدروسولا" فرستاد.

اهالی "سانبيدروسولا" تحت فشار ترس و فقر زندگی می کنند ؛ چرا که هندوراس دومین کشور فقیر آمریکای لاتین به شمار می رود که بیش از 65 درصد از جمعیت آن زیر خط فقر زندگی قراردارند.

گفته می شود که فقط حدود 15 درصد از ساکنان مناطق روستایی در هندوراس به آب آشامیدنی سالم دسترسی دارند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا