هتک حرمت مسجد الاقصی توسط صهیونیست ها

پنج‌شنبه 18 دی 1393
07:49
هتک حرمت مسجد الاقصی توسط صهیونیست ها العالم - شهرک نشینان صهیونیست با شکستن حرمت مسجد الاقصی، از دروازۀ باب المغاربه، وارد آن شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع آگاه در قدس، خبر دادند که یک گروه از شهرک نشینان صهیونیست، با پشتیبانی نظامیان و تفنگداران این رژیم، به صورت دسته جمعی و تحریک آمیز، وارد مسجد الاقصی شدند.

به گفته این منابع، صهیونیست ها، از فرصتِ هوای نامساعد برای هتک حرمت مسجد الاقصی استفاده کردند و هنوز داخل مسجد الاقصی حضور دارند و فضای مسجد را دچار تنش و تشویق کرده اند.

شماری از فلسطینی های ساکن قدس که برای دفاع ازمسجد الاقصی ، داخل آن تحصن کرده اند، تعرض صهیونیست ها به مسجد و هتک حرمت آن را محکوم کردند.

سال 2014 بد‌ترین سال برای مسجد الاقصی و مقدسات اسلامی فلسطین بود.

میزان اقدام های تحریک آمیز سران رژیم اشغالگر و شهرک نشینان افراطی و توهین آنها به قدس و مسجد الاقصی در این سال در مقایسه با سالهای پیش بیشتر بود و سران این رژیم زشت‌ترین انواع توهین و بی‌حرمتی را در حق مسجد الاقصی مرتکب شدند.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود