درخواست مجلس عوام انگليس براي آزادي شيخ علي سلمان

پنج‌شنبه 18 دی 1393
10:17
درخواست مجلس عوام انگليس براي آزادي شيخ علي سلمان العالم - 9 نفر از نمايندگان مجلس عوام انگليس خواستار آزادي زندانيان سیاسی بحريني از جمله شيخ علي سلمان دبيركل جمعيت وفاق ملي اسلامي شدند.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، 9 نفر از نمايندگان مجلس عوام انگليس از دولت اين كشور خواستند تدابيري براي ترغيب دولت بحرين به آزادی فعالان سیاسی از جمله شيخ علي سلمان دبيركل جمعيت وفاق ملي اسلامي اين كشور اتخاذ كند.

اين نمايندگان می گویند روند توقیف و بازداشت ها در بحرين ظالمانه است و در چارچوب سرکوب مداوم مخالفان و نقض حقوق بشر در این کشور است.

دادستانی بحرین روز 28 دسامبر سال گذشته، دبیر کل جمعیت الوفاق بحرین را با اتهام های واهی و به بهانه بازجویی هایی به مرکز تحقیات جنایی فراخواند و وی را بازداشت کرد. از آن زمان تاکنون به بهانه تکمیل نشدن تحقیقات بازداشت شیخ سلمان تمدید شده است و اخیرا بازداشت وی به مدت 15 روز تمدید شده است.

بازداشت شیخ علی سلمان با اعتراض شدید در بحرین و در صحنه بین الملل مواجه شده است.

روز گذشته عفو بین الملل خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط شیخ سلمان شد.

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز