درخواست مجلس عوام انگليس براي آزادي شيخ علي سلمان

پنج‌شنبه 18 دی 1393
10:17
درخواست مجلس عوام انگليس براي آزادي شيخ علي سلمان العالم - 9 نفر از نمايندگان مجلس عوام انگليس خواستار آزادي زندانيان سیاسی بحريني از جمله شيخ علي سلمان دبيركل جمعيت وفاق ملي اسلامي شدند.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، 9 نفر از نمايندگان مجلس عوام انگليس از دولت اين كشور خواستند تدابيري براي ترغيب دولت بحرين به آزادی فعالان سیاسی از جمله شيخ علي سلمان دبيركل جمعيت وفاق ملي اسلامي اين كشور اتخاذ كند.

اين نمايندگان می گویند روند توقیف و بازداشت ها در بحرين ظالمانه است و در چارچوب سرکوب مداوم مخالفان و نقض حقوق بشر در این کشور است.

دادستانی بحرین روز 28 دسامبر سال گذشته، دبیر کل جمعیت الوفاق بحرین را با اتهام های واهی و به بهانه بازجویی هایی به مرکز تحقیات جنایی فراخواند و وی را بازداشت کرد. از آن زمان تاکنون به بهانه تکمیل نشدن تحقیقات بازداشت شیخ سلمان تمدید شده است و اخیرا بازداشت وی به مدت 15 روز تمدید شده است.

بازداشت شیخ علی سلمان با اعتراض شدید در بحرین و در صحنه بین الملل مواجه شده است.

روز گذشته عفو بین الملل خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط شیخ سلمان شد.

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است