57 درصد آلمانها، مسلمانان را تهدید می دانند؛

شدت گرفتن اسلام ستیزی در آلمان

پنج‌شنبه 18 دی 1393
21:18
شدت گرفتن اسلام ستیزی در آلمان بر اساس انتشار نتایج یک نظرسنجی، 57 درصد از آلمانیها، اسلام و مسلمانان را تهدیدی برای خود می دانند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در این نظرسنجی که توسط مرکز موسوم به برتلسمن درباره اسلام در آلمان تهیه شده است، 61 درصد از افراد بالای 54 ساله و 39 درصد اشخاص 25 سال و کمتر معتقدند در معرض تهدید اسلام قرار دارند.
این نظرسنجی که با مشارکت حدود هزار نفر بالای 16 سال تهیه شده است ، نشان داد که 61 درصد جوامع غیر مسلمان معتقدند اسلام با جهان غرب سنخیتی ندارد.
این میزان در سال 2012 میلادی 52 درصد بود.
چهل درصد گفتند به خاطر مهاجرت مسلمانان به کشورشان؛ خود را غریب حس می کنند.
از هر چهار نفر نیز، یک نفر جلوگیری از مهاجرت مسلمانان به آلمان را خواستار شدند.
46 درصد از اهالی ایالت شمال راین وستفالی که شمار زیادی از مسلمانان در آن ساکنند، مسلمانان را خطری برای خود می دانند در حالی که این میزان در ایالت های ترینگن و ساکسونی که مسلمانان در آن ساکن نیستند، 70 درصد است.
جنبش "اروپایی های ملی گرای ضد اسلامی شدن غرب" موسوم به "پگیدا" عصر روزهای دوشنبه تظاهراتی علیه اتباع غیر آلمانی و مسلمانان برگزار می کنند که البته این امر باعث خشم محافل سیاسی آلمان شده و به همین دلیل سیاستمداران، هنر مندان و ورزشکاران معروف آلمانی با شرکت در طرح روزنامه "بیلد" آلمان این تظاهرات را محکوم کردند.
 

0% ...

آخرین اخبار

آخرین تحولات منطقه‌ای، محور رایزنی تلفنی عراقچی و بدر بوسعیدی


واکنش دختر بچه غزه ای به اظهارات ضد فلسطینی فعال سیاسی عراقی +فیلم


ویدئو گرافیک/اگر دشمنان مجددا حملات نظامی یا تروریستی را شروع کنند...


روزنامه انگلیسی: رأی‌دهندگان آمریکایی خواهان پایان جنگ علیه ایران هستند


آماده باش پلیس؛ فرانسوی ها امروز دست به اعتصاب سراسری می زنند


وزارت بهداشت صنعا: ۲۶۶ تن در حملات عربستان به شهادت رسیدند


حزب‌الله عراق: شکست سنگین ترامپ آغاز افول سلطه آمریکا را رقم می‌زند


۴ نفر از اعضای شبکه موسوم به «اسماء آکادمی» بازداشت شدند


رسانه صهیونیست: جنگ با ایران سونامی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره بود


سران احزاب ترکیه پیمان مکه را به چالش کشیدند؛ چرا از غزه دفاع نمی‌کنید؟