"ام ای 5" انگلیس اعلام کرد:

افشای طرح گروه تندرو در سوریه برای حمله به غرب

جمعه 19 دی 1393
14:04
افشای طرح گروه تندرو در سوریه برای حمله به غرب رییس دستگاه اطلاعات داخلی انگلیس "ام ای 5" اعلام کرد: یک گروه تندرو حاضر در سوریه برای حملات گسترده علیه غرب برنامه ریزی می‌کند.

به گزارش روزجمعه پایگاه خبری شبکه العالم، اندرو بارکر، رییس دستگاه اطلاعات داخلی انگلیس "ام ای 5"، از حملاتی سخن گفت که ممکن است جنگجویان بازگشته از سوریه انجام دهند.

وی افزود: به عنوان مثال، می دانیم که گروهی از تروریست های تندروی شبکه القاعده در سوریه درحال برنامه ریزی برای حملات گسترده علیه غرب هستند.

بارکر افزود: ما به طور مداوم با توطئه های پیچیده تر و بلندپروازانه تر مواجه هستیم و متاسفانه این وضعیت هم اکنون وجود دارد و رویکرد القاعده و مقلدان آن تلاش برای وارد کردن تلفات انسانی بزرگ اکثرا از طریق حمله به وسایل نقلیه یا اهداف نمادین است.

وی تصریح کرد: در عین حال ما و شرکایمان بیشترین توان خود را به کار می بندیم ومی دانیم که قادر هستیم هر چیزی را متوقف کنیم.

بارکر ابراز امیدواری کرد که دستگاه های مبارزه با تروریسم توان تقویت شده برای شناسایی افراد مشکوک و زیر نظر داشتن آنها را داشته باشند.

0% ...

آخرین اخبار

آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد


رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران


ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا